Специално издание на JCI Language Cafe Sofia послучай Лунната нова година

На 28 януари 2017 г. е първият ден от новата година, празнувана в Китай, Виетнам и Южна Корея, както и от традиционната японска нова година
по статията работи: biznews.bg
Специално издание на JCI Language Cafe Sofia послучай Лунната нова година

През 2017 г. продължаваме инициативата да фокусираме отделни JCI Language Café събития върху конкретен език или група езици. На 28 януари 2017 г. е първият ден от новата година, празнувана в Китай, Виетнам и Южна Корея, както и от традиционната японска нова година (известана още като Лунна нова година и Китайска нова година). И ние сме любопитни колко хора в София говорят тези екзотични за нашите ширини езици!

Присъединете се към нас на 28 януари (събота) от 16 часа за това еднократно JCI Language Café - Extra Asian, посветено на източноазиатските езици и култура! Наш домакин отново ще бъде Culture Beat Club.

JCI Language Café е безплатно социално събитие, което създава възможности на посетителите да създадат нови познанства докато упражняват чужди езици. Възможността да направите това в разчупена и релаксираща обстановка помага за използването на Вашите езикови умения в реална среда.

За да участвате е необходимо само да се регистрирате в събитието ни във Facebook и да заявите езика/езиците, който/които бихте искали да упражнявате. 

За повече информация във facebook страницата на събитието

 реклама