Как да изглеждате стилно на своята почивка на морето

по статията работи: Георги Михайлов
Как да изглеждате стилно на своята почивка на морето

Лятото със сигурност е сезонът, в който жените стават доста по-суетни. Едни предпочитат да изрязани, красиви бански, а други търсят интересни плажни рокли, с които да изглеждат стилни и ефектни на морската си почивка. Можете да намерите както евтини, така и нови предложения, също и запазени модерни модели втора употреба. Облекло втора ръка всъщност въобще не е лоша идея. Истината е, че можете да откриете изключително интересни варианти, които да ползвате за плаж и то на невероятни цени. От онлайн магазин mania.bg сме ви приготвили интересна информация за модните тенденции и това, което можете да прибавите в летния си гардероб, за да ви помогнем да подберете невероятни дрехи за вашата така желана и дългоочаквана почивка.

Модерни предложения подходящи за плажни дрехи
Нека разгледаме модерните предложения, с които да блеснете през този така любим сезон. Подбрали сме ви списък с основните неща, които можете да включите към вашите тоалети в предстоящия горещ сезон:

  1. Рокли – роклите си остават най-голямата класика в плажните дрехи. Има изключително леки и ефирни материи, които да ви държат прохладно дори през най-топлите дни. Без значение дали предпочитате къси или дълги модели, една бяла рокля е перфектната плажна дреха, тъй като е всеизвестен факт, че бялото отблъсква слънцето, за разлика от черното, което го привлича и би ви било доста по-горещо. 

  2. Парео – все по-любимо предложение за много дами и ако все още не се сте сдобили с вашето, определено препоръчваме да си намерите подходящо за вашия летен стил. Можете да откриете много интересни предложения, които със сигурност няма да ви оставят незабелязани. Има модели с интересни флорални мотиви, които носят със себе си дъх на слънце и море. Освен това ще ви помогнат да предпазите кожата си от силното лятно слънце.

  3. Туники – при избора на плажна туника заложете на бели и широки предложения, като най-подходящите материали, които да подберете са лен и памук. Освен че това са дишащи материи, то те и изсъхват много бързо, което със сигурност е полезно за плажна дреха.

  4. Тениски и топове – тениски и топове са дрехи, които задължително трябва да присъстват във вашия летен гардероб. За плажа те се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, включително тънки или широки презрамки, голи или изрязани гърбове и различни модели деколтета за всеки вкус.

  5. Ризи – плажните ризи са все по-често срещани по морския бряг. Те са проветриви, леки и удобни, като също така могат да предпазят кожата ви от прекия контакт със слънцето. Удобство и стил дори във вашия плажен тоалет. Определено това е добър избор за визията ви.

  6. Поли – Закачливи къси или дълги поли с волан или разкроена кройка се вписват прекрасно с горнище на бански и също са много подходящи за модерното ви плажно излъчване. Има разнообразие на дизайни, между които лесно ще изберете моделите, вписващи във вашия стил.

  7. Гащеризони и плажни комплекти – летни комбинезони, гащеризони и готови комплекти са чудесно решение, ако планирате да седнете на заведение покрай плажа или дори за романтична вечерна среща сред шума на вълните. Има все по-интересни предложения с интересни шарки и мотиви, които да освежат лятната ви визия по най-добрия възможен начин.

  8. Шал – да, точно така, шал. Освен дебелите шалове, които ви пазят зимата, има и невероятни летни шалчета, които да ви пазят и лятото от изгаряне. Те често са от прозрачна, проветрива материя и определено са задължителен аксесоар за всяка дама, обичаща да прекарва времето си на брега на морето.

Интересни плажни съчетания
Съчетайте любимия си ярък топ с долнище на бански с висока талия, като след това облечете любимото си парео или широка бяла риза отгоре, завършвайки тази прекрасна лятна визия с голяма сламена шапка и слънчеви очила. Важно е да подчертаем, че свободните тениски и ризи са наистина универсален елемент от летния гардероб и се предлагат в изключително много и разнообразни стилове. Можете да намерите както много изрязани модели, така и дълги и асиметрични предложения с или без ръкави. Различни видове деколтета, голи рамене и още какви ли не предложения, които да можете да впишете във вашия собствен стил. Подбирайте качествени, дишащи материи, за вашите дрехи, които да са ви удобни за горещите дни и да не ви оставят чувство за запарване или жега. Избирайте проветриви дрехи, светли цветове, които да не привличат слънцето и не правете компромис с удобството на избраните за вашата почивка летни дрехи. Можете да допълвате тоалетите си със сламени шапки, плетени чанти, ленти за глава или други летни аксесоари.

Избирайте дрехите, които ще носите на вашата лятна почивка внимателно, защото времето прави своите изненади и е хубаво да сте подготвени и с връхни модели в случай, че температурите паднат. Хубавото е, че летните модели са по-леки и мястото за багаж е повече. Бъдете стилни и се чувствайте комфортно в кожата си през цялото лято.

 

 реклама