иста България с промоция на водомери и уреди за дялово разпределение с радиоотчет

Дружеството предлага новото поколение уреди с дистанционен отчет с намаление до 31 май 2012
по статията работи: Нели Минчева
иста България с промоция на водомери и уреди за дялово разпределение с радиоотчет
Снимка: иста България

Дружеството за дялово разпределение иста България стартира промоционална кампания за продажба на уреди за дялово разпределение и водомери с дистанционен отчет. По време на промоцията иста предлага най-добрите уреди на най-добри цени. До 31 май 2012 г. уред за дялово разпределение с радиоотчет струва само 32,49 лева с ДДС (цената включва монтаж и демонтаж на стар уред, ако е необходимо). Водомер с радиоотчет пък струва 75,99 лева с ДДС (цената включва монтаж и пломбиране, а ако е необходимо и демонтаж на стар водомер).

Освен че иста гарантира най-добри условия и цени на клиентите си, в рамките на промоцията всеки клиент получава още:

- Безплатна консултация от специалист на иста по време на общото събрание на сградата

- Безплатна подготовка на документи

- Безплатна нотариална заверка на документите

- Възможност за разсрочено плащане

- Проверка на сметка и допълнителни он-лайн услуги от иста на www.ista.bg

- Реални месечни отчети за отопление и топла вода – без прогнозни дялове

- Отчет без влизане в имота – без досадно чакане на отчетник

- Без начисляване на максимална мощност

- Без преработка на сметки заради неотчетени потребители

- Уреди с международна техническа награда М2М - произведени в Германия 10 години гаранция.

иста предлага иновативни и устойчиви решения за енергийна ефективност в сградите.

Дружеството за дялово разпределение е базирано в Есен и е лидер на световния пазар в разпределянето и изчисляването на енергията на базата на потреблението на енергия, вода и странични разходи. Услугите, които предлага на собствениците на недвижимо имущество и на енергийните компании, покриват не само доставката и инсталацията на отчитащо устройство, но и дялово разпределение, както и анализ на енергийните данни. Освен класическите услуги, иста разработва устойчиви решения в областта на енергийния мениджмънт за съхраняване на ограничените ресурси. В компанията работят 4600 служители в 25 страни. Фирмата предоставя услуги в над 11 милиона сгради (жилищни и търговски площи).

В Германия над 1200 служители на 26 места се грижат за клиенти в близо 4.3 милиона помещения. У нас фирма иста България ЕООД започва дейността си през 1995 г. под името Рааб Кархер Енерги Сервиз. Компанията обслужва клиенти в София, Пловдив, Перник, Варна, Плевен и Шумен. Стремежът на иста България е да бъде максимално близо до клиентите си и да предлага качествени услуги и надеждни уреди, отговарящи на нуждите на клиентите. Именно това я прави една от най-предпочитаните компании за дялово разпределение в България.

 реклама