Шампионска титла за набор 2007 на Турнира на Локомотив София

През изминалите почивни дни малките спортисти на Академия РД Спорт, набор 2006 и 2007, взеха участие в еднодневен детски турнир
по статията работи: biznews.bg
Шампионска титла за набор 2007 на Турнира на Локомотив София

През изминалите почивни дни малките спортисти на Академия РД Спорт, набор 2006 и 2007, взеха участие в еднодневен детски турнир, чиито домакин беше отборът на Локомотив София. Отборът, чиито горд партньор е Американската клиника за гръбначни заболявания в София, се представи повече от прекрасно – и в двете възрастови групи децата заеха призови позиции, като за набор 2007 това беше шампионската титла.

Турнирът предложи много емоции, много адреналин за малките спортисти и много детски усмивки в съботния ден. Във всяка една възрастова група се състезаваха по 6 отбора, разделени в две квалификационни групи. За набор 2006 това бяха отборите на Локомотив София, Сердика, Спортист 13, Кремиковци и София Спорт. Набор 2007 на РД Спорт се изправи срещу отборите на Локомотив София 2007, Локомотив София 2008, Сердика, Септември и Шампион. Регламентът предвиждаше първите отбори от всяка една квалификационна гру- па да се изправят в среща по между си, вторите да срещнат втория и третите – третия отбор от другата група, като по този начин се определиха призовите места за всяка възраст.

Набор 2007 спечели шампионската титла за своята възрастова група. Младите футболисти играха в една квалификационна група с отборите на Септември и Шампион, завършвайки първи в нея. Този резултат им даде право да се изправят във финален мач за титлата срещу домакините от Локомотив София 2007, който гостуващият отбор спечели с 4:2. Третото мяс- то в групата зае отборът на Сердика.

В своята група набор 2006 се изправи срещу отборите на София Спорт и Сердика. Младите надежди на РД Спорт завършиха надпреварата на призовото трето място с много усмивки на лице. Шампиони станаха децата от отбора на Локомотив София, а второто място зае отборът на Сердика.

Треньорът на малките футболисти в Академия РД Спорт, Троян Радулов, се занимава с въз- питаниците си с много усмивка и желание. С кариера, преминала през елитните отбори на "Славия” София, ”Видима-Раковски”, "Септември” София, "Спартак” Варна и "Академик” София, с над 400 мача зад гърба си в "А" и "Б" ПФГ, той знае добре как се коват шампиони. Затова е и повече от щастлив от преминалия турнир: "Турнирът беше много полезен за нашия отбор – изиграха се 3 мача, които бяха много добра подготовка за предстоящия пролетен полусезон. Най-хубавото е, че децата се забавляваха и разбира се – че станаха първи в своята възрастова група."

Младите футболисти продължават своята подготовка за следващия полусезон в първенството, като за тяхното здраве помагат и специалистите от Американската клиника за гръбначни заболявания.

Следвайте Американска клиника за гръбначни заболявания в социалните мрежи:

Facebook | Twitter | Youtube | Instagram

 реклама