Чрез ново приложение бизнес клиентите на М-Тел сами управляват всички номера от корпоративната си група

За първи път у нас бизнесът ще има ключ за лесно управление на всички услуги
по статията работи: Лиляна Бончева
Чрез ново приложение бизнес клиентите на М-Тел сами управляват всички номера от корпоративната си група
Снимка: М-Тел

Бизнес клиентите на Мобилтел вече имат възможност сами да управляват всички номера на своята фирма с новото електронно приложение M-Tel Telecommunications Key.

Услугата се предлага за първи път в България и е поредна стъпка, която М-Тел прави в посока качествено обслужване на своите бизнес клиенти. Чрез M-Tel Telecommunications Key те получават своеобразен ключ за лесно, бързо и ефективно управление на корпоративната група.

Приложението позволява да бъдат определяни фирмените лимити във фактурата на всеки номер от групата, да бъдат активирани и деактивирани услуги на отделни или на всички номера, да бъдат изпращани заявки за поръчка на устройства. С M-Tel Telecommunications Key всеки ползвател на номер от корпоративната група ще получава индивидуално по e-mail или SMS детайлна информация за трафика и услугите, които е ползвал, както и за дължимата сума.

Услугата дава на бизнес клиентите бърз достъп до тяхната електронна фактура. Чрез M-Tel Telecommunications Key те могат съвсем лесно и сами да управляват корпоративната си група. В случай на въпроси или нужда от съвет, те могат on-line да се обърнат към консултант.

 реклама