Членовете на FIABCI България с преференциални условия за Picmiller

Дружеството на FIABCI в България е учредена през 2003 година от Националната асоциация на брокерите в страната
по статията работи: biznews.bg
Членовете на FIABCI България с преференциални условия за Picmiller

Инвеститорът Андрю Морис – собственик на компанията The Bluеprint и представител за България на услугатаPicmiller стана член на международната бизнес федерация за недвижими имоти FIABCI. На провелата се среща с президента на FIABCI България - Бойко Бойков, бе взето решение всички членове - професионалисти в областта на недвижимите имоти да се възползват от възможностите на онлайн платформата за професионална обработка на кадри на преференциални цени, за да предоставят максимално качествена услуга на своите клиенти.

"Искаме да достигнем до брокерите на недвижими имоти на най-високо ниво и да работим с тях. Искам да благодаря на ръководството на FIABCI България и лично на г-н Бойков за доверието. Щастлив съм, че вече сме партньори с FIABCI България. Това е показател, че компанията ни върви напред и атестат за качеството, което предлагаме. Водим разговори с НСНИ (Националното сдружение недвижими имоти) и Търговско-промишлената палата (БТТП). С някои от международните асоциации също водим успешни разговори и ще им представим услугата си по-подробно в близките 6-8 месеца. Бизнесът с недвижими имоти е един огромен свят, от който ние искаме да бъдем част." – сподели Андрю Морис, който е и член на международния FIABCI Business Club.

Дружеството на FIABCI в България е учредена през 2003 година от Националната асоциация на брокерите в страната. В своята история организацията има петима активни членове в международния комитет, трима в Международния борд и двама, получили почетни медали на FIABCI.

В България Андрю Морис и компанията му The Blueprint подпомагат чуждестранни инвеститори, решили да започнат бизнеса си в страната. Една от тези компании е финландската Picmiller, предлагаща напълно нова услуга, която предоставя максимално високо качество на продукта във възможно най-кратък срок. Платформата за професионална обработка на снимки стъпва повече от уверено на българския пазар и се ползва с все по-голямо доверие от страна на брокерите.

Следвайте The Blueprint и Picmiller във Фейсбук

 реклама