Четири млади дами станаха "Мениджъри за един ден" в Овергаз

Студентите имаха възможността да участват в работни срещи и да представят своите ръководни идеи под експертното наставничество на доказаните специалисти в газовата компания
по статията работи: Петя Бързилска
Четири млади дами станаха "Мениджъри за един ден" в Овергаз
Снимка: Овергаз АД

На 28 март 2013 година, четвъртък, четирима от мениджърите в Овергаз приеха своите млади и амбициозни заместници за един ден, като споделиха с тях практическите си умения и дадоха полезни съвети за бъдещото им кариерно развитие. Студентите имаха възможността да участват в работни срещи и да представят своите ръководни идеи под експертното наставничество на доказаните специалисти в газовата компания. 

Теодора Петкова от Софийския университет "Св. Климент Охридски”, Десислава Игнатова и Кристина Димитрова от Техническия университет в София и Елена Бутилова от Университета по национално и световно стопанство застанаха начело на екипите, които управляват финансите на компанията, обслужват нейните клиенти, осъществяват маркетинговите стратегии на газовото дружество и не на последно място – подбират и развиват ценните кадри, които работят в Овергаз.

В рамките на деня младите мениджъри се запознаха с историята на компанията, дейностите по подбор и обучение на персонал, финансовите решения и предизвикателства, процеса на работа с клиенти и маркетинговите специфики на газификацията като комунална услуга.

"Овергаз” се включва  в популярната инициатива на Фондация "Джуниър ачийвмънт” за девета година. До този момент близо 70 младежи са имали възможността да посетят компанията и да ръководят за ден различните й звена.

 реклама