Червеният LG А170 вече и в магазините на bob

Компактният телефон е петото мобилно устройство, което най-младият телеком бранд предлага
по статията работи: Нели Минчева
Червеният LG А170 вече и в магазините на bob
Снимка: М-Тел

Елегантният мобилен телефон  LG A170 дава началото на Коледата в магазините на bob.  В актуалния за празника червен цвят, мобилното устройство може да се превърне в идеален коледен подарък.

Освен, че се предлага на цена от 69,90 лева, малкото бижу върви в комплект с  bob стартов пакет. Така всеки, който заложи на LG A170 ще може да говори на най-ниската цена за страната – 12 стотинки на минута към всички мобилни мрежи. Допълнително след активиране на  пакета потребителите получават 150 безплатни минути към всички и още толкова SMS-и.

В магазините на bob може да откриете и четири други мобилни телефона, сред които Nokia C2-01 и Samsung C3200. Всеки от тях се предлага със стартов пакет.

Освен, че предлага най-ниската цена за разговори, bob се противопоставя на скритите условия, обвързващите договори и месечните такси. Така всеки, които заложи на най-младия телеком бранд в страната,  може да планира разходите си за мобилни разговори.

Отново за улеснение на потребителите от ноември bob предложи и пет различни начина за плащане на месечните задължения. Освен във всеки един от 60-те магазина в страната, плащания могат да се извършват в офисите на EasyPay, онлайн в сайта на ePay, през банкомат и по банков път.

Всеки, който желае да стане част от новата мобилна мрежа, може да поръча своя пакет на безплатен номер 0800 80 123. Куриер ще достави стартовия пакет безплатно на посочения адрес.

 реклама