Цифровата телевизия от М-Тел предлага BTV Lady още от старта на канала

Клиентите на телевизията от М-Тел или Мегалан засега са едни от малкото зрители в страната с достъп до дамския канал
по статията работи: Нели Минчева
Цифровата телевизия от М-Тел предлага BTV Lady още от старта на канала
Снимка: М-Тел

Новият канал БиТиВи Лейди е в списъка с програмите, предлагани от цифровата телевизия на М-Тел, още от неговия старт. Клиентите на телевизията от М-Тел или Мегалан засега са едни от малкото зрители в страната с достъп до дамския канал.

Дамската програма на БТВ могат да намерят и новите абонати на цифровата телевизия във Велико Търново, Горна Оряховица, Стражица, Елена и Павликени, които в края на миналата година бяха присъединени към градовете с покритие от фиксираната мрежа на компанията.

Цифровата телевизия от М-Тел дава не само достъп до голям брой български и чуждестранни телевизионни програми, но и допълнителни опции като програмен справочник, времево изместване (Time shifting), домашна видеотека и много други.

Програмният справочник дава възможност каналите да се сортират по категории като научнопопулярни, детски, дамски или по азбучен ред.

Опцията "Картина в картината” позволява на абонатите да следят програмата по останалите канали, докато на екрана се запазва настоящият избран канал.

С времевото изместване пък могат да се гледат изпуснати предавания, при това с възможностите на домашното видео – превъртане на предаването, връщане и спиране на кадъра на пауза. Цифровата телевизия на М-Тел може и да напомня за бъдещо предаване по задание на зрителя.

 реклама