Цифрова телевизия от Мтел с премиера на най-новия канал на Fox International Channels

Той ще бъде достъпен за всички клиенти на телевизионната услуга, независимо от избрания пакет
по статията работи: Теодора Пенева
Цифрова телевизия от Мтел с премиера на най-новия канал на Fox International Channels
Снимка: Mtel

Най-новият канал FOX на Fox International Channels е вече част от програмната схема на Цифрова телевизия от Мтел. Премиерното му излъчване е днес, като той ще бъде достъпен за всички клиенти на телевизионната услуга, независимо от избрания пакет. FOX ще предлага както ексклузивни заглавия на 20th Century Fox, така и оригинално съдържание от най-големите американски филмови студия и най-доброто от европейската телевизионна продукция.

Още през октомври по новия FOX ще се завъртят за първи път в страната четири нови сериала, както и неизлъчвани сезони на "Семейство Симпсън”, "Истинска кръв” и "Живите мъртви”. Зрителите ще могат първи да видят премиерните излъчвания на "Последният мъж на света” с Тим Алън, приключенския "Синбад”, хоръра "Бедлъм” и британската sci-fi драма "Особняци”.

Освен голямо разнообразие от телевизионни канали и богат филмов каталог, телевизионната платформа  на Мтел предлага на зрителя и редица функционалности, които му дават свободата сам да решава какво, кога и как да гледа. Клиентите имат на разположение телевизионна програма за седмица напред, 72 часов телевизионен архив, както и възможност за запис на предавания, пауза и превъртане, напомняне за предстоящо предаване, родителски контрол и други.

 реклама