Център за безплатно пране отваря врати в помощ на пострадалите от бедствието в кв. Аспарухово  3

Проектът ще продължи един месец и е инициатива на Samsung, която се организира със съдействието на район Аспарухово, община Варна
по статията работи: Данаил Казаков
Център за безплатно пране отваря врати в помощ на пострадалите от бедствието в кв. Аспарухово

Временен център за безплатно пране ще бъде на разположение за всички пострадали от наводнението в кв. "Аспарухово" във Варна от утре. Центърът ще бъде разположен в двора на СОУ "Любен Каравелов", което се намира недалеч от пътя на стихията.

В двора на училището ще бъде разположен фургон със 7 перални, като до края на седмицата ще бъдат монтирани и три сушилни, благодарение на които хората ще могат да получат дрехите си не само чисти, но и сухи. Всеки човек, който остави дрехите си за пране, ще получи талон с номер, срещу когото след това ще може да вземе изпраните си дрехи.

Към момента работното време на центъра е предвидено от 8.00 до 17.00 часа всеки ден, но ако се окаже, че нуждаещите се са повече от предвидения капацитет, организаторите имат готовност да удължат работното време.

Проектът ще продължи един месец и е инициатива на Samsung, която се организира със съдействието на район Аспарухово, община Варна. Към инициативата се включиха и Henkel с техния бранд Persil, които осигуриха 1600 капсули перилен препарат за безплатното пране.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможностиза хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри,принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди,полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За даоткриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

 реклама