Холдинг БДЖ ЕАД въвежда предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници

Това дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания
по статията работи: Данаил Казаков
Холдинг БДЖ ЕАД въвежда предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на Коледните и Новогодишните празници, от утре (16 декември) "Холдинг БДЖ" ЕАД въвежда двадесетдневна предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин "Холдинг БДЖ" ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 20 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната.

Клиентите на "Холдинг БДЖ" ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в гарите и бюрата. Телефоните за връзка с тях са посочени на официалната интернет страница на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, "Холдинг БДЖ" ЕАД ще осигури допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

 реклама