Хитовият таблет Asus Transformer вече и от М-Тел

Устройството комбинира мощност, артистичен и функционален дизайн
по статията работи: Нели Минчева
Хитовият таблет Asus Transformer вече и от М-Тел
Снимка: М-Тел

Най-новото предложение в портфолиото с тaблети на М-Тел е Asus Transformer. Това е едно от най-добрите устройства на пазара, съчетаващо в себе си артистичен и функционален дизайн, както и гъвкавост при употребата му.

Идването му на пазара ще зарадва всички, които са били изправени пред избора таблет или лаптоп. В комплект с устройството се предлага и специална докинг станция, която включва клавиатура, тъчпад, два USB изхода, вграден четец за SD карти, както и комбиниран жак за слушалки, колонки или микрофон. Благодарение на нея, не само че таблетът се превръща в лаптоп, но допълнителната батерия в докинг станцията удължава времето за работа от 9 на 16 часа.

Сред добрите му характеристики могат да се добавят и двуядрен процесор Nvidia Tegra, 10.1 инчов дисплей, две камери – 5 MP и 1.2 MP със запис на HD видео. Операционната система на Transformer е Android Honeycomb 3.2 - специално създадена за тaблети, за да може да се насладят потребителите на максималните възможности на този тип устройства. Asus таблетът тежи едва 680 грама, но е с вградена 16 GB памет, Wi-Fi, Bluetooth и 3G модул.

Благодарение на дисплея на Asus Transformer с IPS матрица се осигурява разделителна способност от 1280 х 800, съотношение 16:10 и ъгъл на виждане 178 градуса.

Asus Transformer ще се предлага с двугодишен договор с пакет за мобилен интернет M-Tel SURF NONSTOP или M-Tel SURF NONSTOP +. Двата тарифни плана включват неограничен интернет срещу съответно 24,90 лева и 39,90 лева на месец. Цената на самото устройството на лизинг е 42,90 лева месечно за целия срок на договора.

 реклама