Хитовата трилогия „Милениум“ вече и в електронната книжарница на М-Тел

Всяка книга от поредицата се предлага на цена от 10 лева, което е с над 40% отстъпка спрямо книжния вариант
по статията работи: Нели Минчева
Хитовата трилогия „Милениум“ вече и в електронната книжарница на М-Тел
Снимка: М-Тел

Електронната книжарница M-Tel eBook вече може да се похвали и с хитовата криминална поредица "Милениум" на шведския писател Стиг Ларшон, в България представена от издателство "Колибри".

Всички потребители имат и още един повод за радост – всяка една книга от поредицата се предлага на специална цена от 10 лева, което е с над 40% отстъпка от цената на книжния вариант.

Криминалната трилогия се радва на завиден световен интерес. Само в Швеция от трите книги са продадени общо 2 300 000 екземпляра, а във Франция само от първия том – над 1 милион. В момента в кината може да бъде гледана и екранизацията на третата книга от поредицата "Мъжете, които мразеха жените" на режисьора Дейвид Финчър, а в главната мъжка роля може да видим Даниел Крейг ( Джеймс Бонд в "Казино Роял").

За всички любители на криминалната трилогия Българската Национална Телевизия в момента излъчва и шведската екранизация на поредицата.

Само преди няколко дни електронната книжарница на телекома M-Tel eBook навърши една година. С това тя отбеляза и 13 000 тегления на заглавията в нея за този период.

Книжарницата има над 3600 уникални потребители, а съдържанието й е увеличено двойно, с амбиция да расте с още по-бързи темпове. Сред книгите вече има класика в оригинал, периодични издания, учебни помагала и много хитови заглавия, благодарение на партньорството с издателство "БГ книга". Всеки месец промо книги се предлагат на специална цена с над 50% допълнителна отстъпка.

 реклама