Формула 1 влиза във всички пакети на VIVACOM TV с RTL

Това е един от най-популярните немски канали и включва много забавни програми, филми, популярни сериали и документални поредици
по статията работи: Теодора Пенева

От месец юли VIVACOM пуска RTL във всичките си ТВ пакети – Старт, Стандарт и Екстра. Така каналът ще бъде достъпен за всички абонати на VIVACOM TV, в това число и за потребителите на пакетните услуги на телекома, които включват телевизия. RTL e един от най-популярните немски канали, който излъчва на живо всички състезания от Формула 1 за текущия и предстоящите сезони на най-гледаното автомобилно състезание. Каналът включва още много забавни програми, филми, популярни сериали и документални поредици.

Пускането на канал RTL е част от стратегията на телекома да предоставя максимално добри оферти за разнообразие на цялото семейство на достъпна цена. VIVACOM TV предлага над 150 канала, от които повече от 25 в HD резолюция, канал за филми и спорт VIVACOM ARENA, както и много интерактивни функции на телевизионната си услуга. Абонатите могат да записват предавания, да спират на пауза, да гледат пропуснати предавания от изминалата седмица, както и да достъпват интернет приложенията YouTube и Vbox7 от телевизионния екран и видеотека с над 300 заглавия.

До края на юли 2012 г. всички нови и настоящи клиенти на VIVACOM, които активират нова VIVACOM TV услуга, получават още и 50% отстъпка от цената на пакети Стандарт и Екстра за първата четвърт от договора си. Клиентите не заплащат първоначална инсталационна такса и за трите ТВ-пакета.

 реклама