Фирмените документи - вече онлайн

Онлайн базиран продукт спестява време с документите
по статията работи: Данаил Казаков
Фирмените документи - вече онлайн

Със стартирането на всяка нова фирма идват и хилядите документи, бланки, дневници, справки, които трябва да се изготвят и водят. В процеса на работа на фирмата, тази документация става все по-обемна с времето. В повечето фирми идва момент, в който трудно може да бъде открита най-новата бланка, с която служителят да си пусне отпуск или пък в документооборота циркулират няколко версии на бланки от един тип. За някои от процесите дори не се използват документи и се водят на "доверие".
 
Българската IT компания Реноватор.БГ АД, занимаваща се с разработването на специализирани софтуерни продукти, се е заела да разреши тази задача и да вкара ред в документите на всяка една фирма. Продуктът, с който тя излиза на пазара, се казва Prodox.bg. Става дума за уеб базирана платформа, която позволява лесно дигитализиране на всички бланки в офиса - съответно генерирането на всеки един документ става само с няколко клика.

Експерти от компанията разказват, че система като Prodox.bg буквално за няколко дни може да вкара цялата документация в ред, включително и документите по здравословни и безопасни условия на труд (или ЗБУТ), изискваните документи по пожарна безопасност, документацията, свързана с отдел човешки ресурси, и съответно издаване на всички необходими заявления и молби от служители, трудови договори и анекси към тях, оферти, декларации и всичко друго, което фирмата използва като документи.

От Prodox.bg изтъкват още, че веднъж интегрирана в работата на фирмата, системата е много полезна и в издаването на различни важни за дейността справки, разбивки по служители, документи към тях, както и помага при воденето на фирмени дневници.

Prodox.bg се предлага като абонаментна услуга, като годишните абонаменти варират в зависимост от големината и броя служители на фирмите.

 реклама