Филмовият канал Vivacom Arena безплатно за всички по празниците

Каналът може да се гледа на позиция 27 от потребителите на сателитна телевизия и на позиция 33 от клиентите на Vivacom TV
по статията работи: Петя Бързилска
Филмовият канал Vivacom Arena безплатно за всички по празниците
Снимка: sxc.hu

Vivacom пуска филмовия си канал Vivacom Arena безплатно за своите ТВ-абонати по време на великденските празници. Между 1 и 7 май 24-часовата програма ще бъде отключена и напълно безплатна за всички клиенти с активна TV услуга, независимо от ползвания пакет. Каналът може да се гледа на позиция 27 от потребителите на сателитна телевизия и на позиция 33 от клиентите на Vivacom TV, ползващи телевизия чрез интернет свързаност.

Най-силните нови заглавия, които потребителите ще могат да гледат през май, са наградената с Оскар драма на режисьора Дани Бойл "Беднякът милионер”; екшънът, създаден по култовия ТВ-сериал "Маями Вайс”, с участието на Колин Фарел и Джейми Фокс; трилърите "13” с Джейсън Стейтъм и "Двуличие” с Джулия Робъртс и Клайв Оуен; и романтичната комедия с Кристен Бел "Прелъстен и изоставен”.

Акценти в програмата на Vivacom Arena през май са още приключенското фентъзи "Братя Грим” с Мат Деймън и Хийт Леджър в ролите на двамата "приказни” братя; екшън-комедията "Десет ярда” с Матю Пери и Брус Уилис като съвестен стоматолог и неговия пациент-гангстер; романтичният "Доктор Т и жените" с Ричард Гиър; екшън-фантастиката "Dragonball: Еволюция"; както и анимацията "Завръщане в Гая".

VIVACOM ARENA се предоставя  само за абонати на VIVACOM ТV, като каналът е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет Екстра и в допълнителния пакет HD Light. Ако потребителите на останалите ТВ-планове харесат съдържанието на програмата по време на промоционалния безплатен период, те могат да го прибавят към основния си абонамент срещу символична месечна такса от 1,90 лв.

 реклама