Фен от Севлиево спечели колата на Димитър Илиев

Цял месец Vivacom магазините бяха арена на виртуално рали състезание
по статията работи: Лиляна Бончева
Фен от Севлиево спечели колата на Димитър Илиев
Снимка: vivacom

Директни елиминации между 32-та финалисти във виртуалното рали състезание на Vivacom, което се проведе през изминалия месец в цялата страна, определиха фаворита, който печели чисто нов автомобил - Skoda Fabia Monte Carlo. Моделът прилича на този, с който шесткратния рали шампион на България Димитър Илиев е на път да спечели и седмата си титла.

Името на победителя е Михаил Пенков, от Севлиево – студент, който от две години има книжка, но не и кола. Наградата му беше връчена лично от Митко Илиев.

Цял месец феновете на рали симулациите се състезаваха в специална мобилна игра NFS Undercover, инсталирана на мобилен телефон Nokia Lumia 710. В надпреварата, която се провеждаше в магазините на Vivacom в цялата страна, участваха близо 1000 човека. 32-мата най-добри сред тях премериха сили на втори етап с директни елиминации в рали играта DiRT3. Михаил спечели с резултат 2:57:78 минути. Негови подгласници станаха Красимир Славчев с време от 3:14 минути, Явор Цветков, с резултат от 3:26 минути и Венцислав Георгиев с 3:27:38 мин. Победителят в надпреварата получи новия автомобил, а първите четирима с най-добри резултати от състезанието се сдобиха с едно от най-силните предложения за смартфони на пазара в момента - Nokia Lumia 710.

 реклама