ФТС България стартира поредица от обучителни уебинари ERP Guided Tour

Уебинарите ще се провеждат всеки месец по различни, актуални теми от практиката
по статията работи: Нели Минчева
ФТС България стартира поредица от обучителни уебинари ERP Guided Tour
Снимка: ФТС България

От януари 2012 г. ФТС България дава начало на своята най-нова инициатива – поредица от безплатни, обучителни уебинари ERP Guided Tour. Амбицията на екипа на ФТС е да създаде един своеобразен пътеводител и да покаже по достъпен и по-различен начин света на ERP технологиите на всички, които проявяват интерес към системите за управление на бизнеса.

Уебинарите ще се провеждат всеки месец по различни, актуални теми от практиката и ще разглеждат предимствата и ползите от ERP системите и други бизнес решения, основни процеси, възможности и функционалности в системите за управление на бизнеса. Всички регистрирали се участници ще могат да зададат в реално време своите въпроси към професионални консултанти или продуктови мениджъри.

За да се регистрирате за уебинар от поредицата ERP Guided Tour, са необходими само компютър, слушалки и разбира се - желание да разберете повече за ERP системите и специализираните ИТ решения.

Темата на първият уебинар от поредицата през месец януари е "Контрол на разходите и одобрение на плащанията в Microsoft Dynamics NAV". Самият уебинар ще се проведе на 25 януари 2012г. от 11.00 часа, като ще бъде използвана специална платформа за уебконференции.

Повече информация за регистрацията за поредицата уебинари можете да намерите на erptour.fts-eu.com и www.fts-eu.com.

За ФТС:

ФТС е водещ доставчик на интегрирани управленски (ERP) решения за страните от Централна и Източна Европа. Компанията е сертифициран партньор на Майкрософт България за линията решения Microsoft Dynamics. Сред клиентите на ФТС са Енел Марица Изток III, ATM електроникс, Фреш АП Козметикс, Прециз Интер Холдинг, СТС Козметикс, Хювефарма, Линдаб, Wizz Air, Топ Дринкс, Глориент Инвестмънт, ЕЦЕ Проджект мениджмънт, Близу медиа енд броудбенд, Бистерфелд България, Сартен България, Сика България и др.

ФТС е представител на Deltek Maconom за Източна Европа. Клиенти на Maconomy и ФТС са Euro RSCG, Happy Bar & Grill, MPG, АкваСорс, Болница "Лозенец", БРОСС Холдинг, ВАЛтроник, В & В Изоматик, Глобул, КА консултинг, Контракс, Мобилрент, Огняново К, Първа Финансова Брокерска Къща, Пиеро 97, Публисис Марк, Рено Нисан София, Кронос рикавъри мениджмънт, EWCG, Ръководство въздушно движение, Телелинк, Телетек, Тракон, Финлаб, Шнайдер Електрик и др.

 реклама