Успешно откриване на H&M във Варна  4

Магазинът ще предлага на любителите на модата в морската столица мода и качество на най-добри цени за цялото семейство
по статията работи: Лиляна Бончева
Успешно откриване на H&M във Варна
Снимка: H&M

Днес, 27 април, в 11:00 часа отвори врати първият магазин на H&M във Варна. Той ще предлага на любителите на модата в морската столица мода и качество на най-добри цени за цялото семейство, разположени на площ от 2000 кв. м. в Grand Mall.

Над 400 души бяха на опашката пред магазина на H&M в очакване да го посетят. Стефан Стефанов, управител, и Тони Тончев, продавач-консултант, прерязаха червената лента и приветстваха първите клиенти в модния рай на H&M. Сред тях бяха и известният рап изпълнител Big Sha и синът му Lil Sha. Двамата спретнаха истински шопинг маратон помежду си и намериха новите си любими дрехи за сезона.

"Днес имахме удоволствието да отворим първия магазин на H&M във Варна. Много съм щастлив, че можем да предложим на клиентите този страхотен магазин. Морската столица на България е пазар от стратегическа важност за нас, тъй като хората тук имат силно изразено отношение и изключителен усет към модата”, каза Ралф Вайн, регионален мениджър на H&M за България.

"За нас е чест да им предложим мода и качество на най-добри цени”, допълни той.

Новооткритият магазин, разположен на площ от 2000 кв.м., е вторият, който марката отваря в България. H&M предлага разнообразие за цялото семейство с пълната гама от колекциите H&M Underwear, Accessories, Divided, Sport concepts и линията за бременни жени Mama. Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.

Този сезон H&M идва с моден микс от ярки цветове, флорални мотиви и класически стил. Жените могат да освежат визията си с рокли, вдъхновени от женствената линия на 60-те. За мъжете този сезон са предвидени елегантни костюми, морска визия и стилни решения за ежедневието. Марката предлага и модерни визии за тинейджъри и деца, както и бельо.

H&M планира да отврои още 2 магазина в България през следващите месеци - в Galleria Burgas и в Сердика Център, София.

 реклама