Успешни предприемачи споделят опит с ученици от София

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на 33 ЕГ “Света София” на 15-ти май (понеделник) от 10:30 часа по покана на директора на училището
по статията работи: biznews.bg
Успешни предприемачи споделят опит с ученици от София

Лектори от благотворителна инициатива "Бъдители" ще гостуват на 33 ЕГ "Света София” на 15-ти май (понеделник) от 10:30 часа по покана на директора на училището г-жа Стоименка Димитрова. На тема "Предприемачество" пред учениците ще говорят Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на "Бъдители", Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика и Емил Лесов – предприемач.
В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за мотивиране – вдъхновяване. Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него. В това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани кадри – хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят. Затова Бъдителите имат за цел да докажат реално, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите им.
Благотворителна инициатива "Бъдители" обединява професионалисти в различни области, които са си поставили за цел да подпомогнат образователния процес на студенти и ученици, като ги мотивират и ориентират за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те разказват за пътя, изминат от училище до това, което са сега. Чрез личните си разкази и преживявания, разнообразни теми за личностно и бизнес развитие, всеки един от лекторите се стреми да помогне на децата и младите хора да открият своите силни страни и да ги развият.
Повече информация можете да откриете на сайта на "Бъдители": www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

 реклама