Услугата за защита на детето VIVA Bipper с 50% отстъпка от абонамента

50% намаление на месечния абонамент за всички функционалности на специализираната мобилна услуга за защита на децата VIVA Bipper започва да предлага от 1 юни VIVACOM
по статията работи: Елица Елефтерова
Услугата за защита на детето VIVA Bipper с 50% отстъпка от абонамента
Снимка: vivacom

50% намаление на месечния абонамент за всички функционалности на специализираната мобилна услуга за защита на децата VIVA Bipper започва да предлага от 1 юни VIVACOM. До края на август всички родители могат да вземат всяка една от трите +VIVA Bipper екстри на половин цена за първата четвърт от договора си. С активирането на добавка към мобилния план на детето, то ще може да ги избира с паник номер, а те да контролират разходите му за телефон или да знаят къде е във всеки един момент.

Услугата дава възможност на родителите да контролират и да се информират  за телефонните активности и местоположението на децата си през цялата лятна ваканция и им осигурява спокойствие за тяхната сигурност. С +Alarm, срещу месечна такса от 1.45 лв. (2,90 лв. след изтичане на промоционалния период) е включена възможността за използването на паник номер "000" в случай на проблем или опасност.

На практика това означава едновременно обаждане от страна на детето към предварително зададен списък от номера, както и получаване на SMS с местоположението в момента на набиране на номера. Чрез втората добавка, +Control, срещу месечна такса от 1.95 лв. (3,90 лв. след изтичане на промоцията), родителите могат да осъществяват контрол на обажданията и разходите на детето, а с +Location то може да бъде локализирано във всеки един момент. Възможно е и предварителното определяне на час за установяване на местоположението с планирана локализация.

И трите допълнителни пакета могат да се комбинират помежду си.

 реклама