Уникални нови възможности пред българския бизнес за организиране на онлайн промоции

В световен мащаб този метод е един от основните канали за генериране на нови клиенти и продажби
по статията работи: Теодора Пенева
Уникални нови възможности пред българския бизнес за организиране на онлайн промоции
Снимка: Antavo

В световен мащаб онлайн промоциите, особено в социалните мрежи, са един от основните канали за генериране на нови клиенти и продажби. В същото време главна пречка пред по-активното представяне на българския бизнес в нишата на онлайн промоциите е цената за изработка на приложенията, която често е солидна четирицифрена сума.

Сега този проблем вече не съществува, и пред българските бизнес потребители се отварят нови, уникални възможности, благодарение на Antavo, водеща английска платформа за онлайн промоции, която вече е достъпна и на български език.

Antavo е уникален за българския пазар онлайн инструмент (software as a service) за маркетинг специалисти и агенции, с който те могат лесно, бързо и изгодно сами да създават мощни и индивидуални промоции във Facebook, на уебсайтове или микросайтове, за да увеличат аудиторията и продажбите си.

От месец юни, чрез своя изключителен представител за България, рекламна агенция the Street Advertising, услугите на платформата са достъпни и на български език.

На разположение са 8 вида промоции (напр. томбола, викторина, фото и видео конкурс, групова оферта, ваучери и др.), като скоро ще бъдат лансирани още 3 нови.

Приложенията на промоциите са достъпни през компютър, таблет и мобилен телефон.

Antavo предоставя качествени услуги и благодарение на широката гама от функции, които предлага, като например дизайнерски темплейти, статистика в реално време, лесен за използване интерфейс и много вградени езици, сред които и български.

Защо маркетинг специалисти от цял свят предпочитат Antavo пред разработките на външни ИТ фирми?

  • Ноу-хау и опит в промоционалните техники и решения
  • Комплексни кампании с всички функци могат да се създават и стартират само за минути
  • Спестява разходи спрямо външните IT фирми
  • Интегрира се безпроблемно със социални медии, уебсайтове и микросайтове
  • Надеждна Antavo платформа (AWS S3)

Antavo е английска компания, която е основана през 2011 г. Една година по-късно фирмата печели инвестиционен проект на Seedcamp, водещ европейски инвестиционен фонд за стартиращи компании.

 реклама