УниКредит Лизинг обявен за най-добър партньор на малките и средни предприятия в Европа

Наградата е на списание Leаsing Life 2011
по статията работи: Нели Минчева
УниКредит Лизинг обявен за най-добър партньор на малките и средни предприятия в Европа
Масимилиано Мои
Снимка: UniCredit Bulbank

УниКредит Лизинг, представен в България от едноименното дружество, е отличен като най-добрия лизингодател за малкия и среден бизнес на годишните награди на списание Leаsing Life 2011.

Връчването на едни от най-авторитетните европейски призове в този бранш се състоя на церемония в Мюнхен преди дни. Наградите се определят всяка година от международно жури, включващо мениджъри и експерти във финансовия сектор.

Отличието "Лизингодател на МСП на годината" е важно признание за постигнатите резултати и положителна репутация на УниКредит Лизинг, изградена през годините.

Коментирайки признанието, главният изпълнителен директор на УниКредит Лизинг Масимилиано Мои казва: "Аз съм много доволен от тази награда. Това е още едно доказателство, че привързаността ни към клиентите, се оказа печеливша стратегия. Фокусирахме се върху подкрепа на малки и средни фирми чрез инвестиции през тази година, засилихме търговското сътрудничество с нашите банки и все повече се съсредоточаваме върху качеството, с цел да се подобри удовлетвореността на нашите клиенти".

По думите му наградата е резултат от силния акцент, поставен върху малките и средни клиенти и ефективната подкрепа, чрез всеки канал за продажби, с дълбоко разбиране на техния бизнес и конкретни финансови решения.

УниКредит Лизинг е европейски лидер на финансовия пазар, с постоянно място в челните позиции на класациите. Стабилно позиционирана в 19 страни, компанията е в състояние да подкрепя бизнеса на своите клиенти, както на местно така и на международно ниво. Благодарение на повече от 3 000 професионалисти, посветени да предоставят бизнес решения за нуждите на своите клиенти, УниКредит Лизинг помага както на международни компании, така и на малкия бизнес да се възползва от възможностите на пазара.

 реклама