УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през всички почивни дни

Банката ще зарежда редовно всичките си 700 банкомата, така че да разполагат с достатъчно средства по време на празниците
по статията работи: Георги Георгиев
УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през всички почивни дни
Снимка: UniCredit Bulbank

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през всички предстоящи почивни дни. В работната събота, както и на 27 и 30 декември ще работят всички клонове на банката,  а на 28-ми само традиционно дежурните в събота. През останалите почивни дни  дежурни клонове ще работят в Мол Парадайс Център, България Мол, локациите в Кауфланд и Метро, а в локациите в Технополис ще се работи само на 30 декември.

През празничните дни УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всичките си 700 банкомата в цялата страна. Банката е създала организация, така че банкоматите й да разполагат с достатъчно средства по време на дългите почивки, когато традиционно се  очакват повече транзакции. Работоспособността на банкоматите също ще се следи и  при необходимост ще се отстраняват и технически проблеми.

Броят на банкоматите на УниКредит Булбанк за една година на територията на страната е нараснал с 8% до 700, като на 23 от тях могат да се депозират парични средства, а близо 550 осигуряват денонощен достъп на картодържателите до техните  сметки. Освен тегления на пари в брой на банкоматите могат да се осъществяват 
и периодични плащания към все повече търговци и дружества за комунални услуги като Топлофикация, Водоснабдяване, Електроснабдяване, мобилни оператори и   др.

Клиентите също така могат лесно и безплатно по всяко време на денонощието  седем дни в седмицата да абонират своята карта за услугата "Сигурни плащания в Интернет".

 реклама