УниКредит Булбанк със специални предложения за руските и украинските граждани

Руски говорещите клиенти купуват имоти с финансиране от банката до 70% от цената.
по статията работи: Лиляна Бончева
УниКредит Булбанк със специални предложения за руските и украинските граждани
Снимка: sxc.hu

УниКредит Булбанк предлага продукти, съобразени с индивидуалните потребности на руски говорещите клиенти, които пребивават на територията на България. Продуктите и услугите на банката за чуждите граждани бяха представени на специална пресконференция в Бургас, която беше уважена и от зам. кмет на града по Бюджет, финанси, икономика и стопански дейности Красимир Стойчев.

Руски говорещите клиенти проявяват голям интерес към ипотечните кредити, чрез които успяват да се сдобият с имот край морето или на други атрактивни локации. УниКредит Булбанк предлага на руски говорещите граждани ипотечни кредити с възможност за финансиране до 70% от пазарната стойност на имота за срок до 20 години.

Само в региона на Бургас УниКредит Булбанк обслужва над 90 хил. клиенти, голяма част от които са руски говорещи.

УниКредит Булбанк предлага разнообразни продукти, специално разработени да отговарят на потребностите на руски говорещите граждани. Един от тях е разплащателна сметка в рубли. Чрез нея клиентите могат да разполагат със средствата си навсякъде и по всяко време. Сметката дава възможност и за интернет банкиране без месечна такса. Чрез разплащателната сметка в рубли руските граждани могат дори да се абонират за услугата заплащане на комунални разходи и периодични плащания.

Друг продукт специално модифициран за руски говорещите клиенти е таксата за входящи международни преводи, която е фиксирана от 5 до 9 евро.

Много подходящ за чужденци е и пакетът с банкови услуги Унико (ВИП), при който с определена месечна такса могат да се използват различни продукти на банката на цени по- ниски от тези, по които се използват стандартните продукти по отделно.

Много компании с руско участие в България, са клиенти на УниКредит Булбанк – регион Бургас, ползващи разплащателни сметки в EUR и USD, депозити, международни дебитни карти, както и Булбанк Онлайн.

"УниКредит Булбанк отбелязва силно присъствие в региона на Бургас. От всички клиенти в град Бургас малко над 85 хил. са граждани, а останалите са микро и малки предприятия. Към 31 май кредитният портфейл на банката в региона достига 284.2 млн. лв., а привлечените средства са 283.5 млн. лв.", съобщи Павлинка Йовчева, регионален директор "Банкиране на дребно" за регион Бургас.

Най-търсените банкови продукти от страна на фирмите в региона на Бургас са разплащателни сметки в лева, EUR и USD, както и Булбанк Онлайн, сочат данни на УниКредит Булбанк. Бизнес клиентите проявяват най-голям интерес към заемите за стартиращ бизнес, оборотни и инвестиционни кредити в отрасъл селско стопанство, за покупка на земя и за изграждане на алтернативни източници на ел. енергия.

При физическите лица клиенти на УниКредит Булбанк, в това число и руските и украински граждани, през лятото характерно се наблюдава засилване на използването на ПОС терминали, обмяна на валута и разплащания.

 

 реклама