УниКредит Булбанк със специална програма за жителите на град Перник

Банката също така оказва пълно съдействие на своите клиенти при завеждането на щети вследствие на земетресенията
по статията работи: Елица Елефтерова
УниКредит Булбанк със специална програма за жителите на град Перник
Снимка: UniCredit Bulbank

УниКредит Булбанк се ангажира да облекчи условията по действащи ипотечни и потребителски кредити на всички свои клиенти от град Перник. Те могат да се възползват от промяна и индивидуално структуриране на погасителния си план – предоставяне на гратисен период за определен срок, разсрочване на задълженията и други.

Банката също така оказва пълно съдействие на своите клиенти при завеждането на щети вследствие на земетресенията по застраховка "Имуществена протекция" на обезпечения по кредити. УниКредит Булбанк следи за навременното изплащане на обезщетенията и за последващото отстраняване на щетите по засегнатите имоти.

"С програмата за облекчаване на условията по заемите в Перник бихме искали да дадем своя принос на жителите на града възможно най-бързо да се върнат към нормалния си начин на живот. Имаме два клона и един по-малък офис в града и чрез тях можем да подкрепим местната общност да се възстанови по-бързо от щетите от земетресенията", коментира Паскуале Джамбои, директор "Банкиране на дребно" в УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк също така предлага на жителите на Перник, които имат нужда от допълнително финансиране за реконструкция и ремонт на засегнатите си имоти, потребителски и ипотечни кредити с много преференциални условия.

 реклама