УниКредит Булбанк с пролетна промоция по ипотечните кредити

Банката изравнява процентното финансиране за монолитно и панелно строителство
по статията работи: Ралица Стоянова
УниКредит Булбанк с пролетна промоция по ипотечните кредити
Снимка: Булфото

УниКредит Булбанк предлага пролетни отстъпки по ипотечните кредит в лева и евро. От преференциалната ценова оферта с лихвени отстъпки могат да се възползват клиенти с превод на работна заплата по сметка в банката и/или ползване на нови продукти по избор. Всеки клиент може да използва отстъпки с натрупване до максимум 1% (или общо 100 базисни точки).

 Офертата важи за ипотечните кредити с променлив лихвен процент, като отстъпките се прилагат за стандартен ипотечен кредит, ипотечен кредит за изграждане на еднофамилна къща, ипотечен кредит за ремонт и реконструкция и ипотечен кредит за български граждани без постоянно местожителство в страната.

В случай че клиентът избере лихвен план с фиксирана лихва за първите 5 години, то за останалия период на кредита също могат да се използват отстъпки.

Пролетната промоция по ипотечните кредити на УниКредит Булбанк важи до 20 юни 2012 г. Всички клиенти, одобрени за ипотечен кредит до тази дата, ще могат да се възползват и от преференциалната комисионна за предсрочно погасяване със собствени средства, която е 0%. Освен това клиентите на банката няма да заплащат такса за разглеждане на Искане за кредит и за издаване на Ипотечен сертификат.

УниКредит Булбанк изравнява процентното финансиране за монолитно и панелно строителство. По стандартните ипотечни кредити процента на финансиране се увеличава до 80% от пазарната оценка на панелен имот, a при универсалните ипотечни кредити максималното финансиране се променя до 70%. Изключение правят девет града в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Благоевград и Велико Търново, където ще се финансира съответно до 85 и 75% от пазарната оценка на имота.

През първото тримесечие на тази година УниКредит Булбанк е отпуснала ипотечни кредити на стойност близо 40 млн. лв., а само през месец март малко над 14 млн. лв. За първите три месеца на тази година средният размер на ипотечните заеми е бил близо 69 хил. лв. при 74 хил. лв. за същия период на 2011 г.

 реклама