УниКредит Булбанк предизвиква студентите да се включат в проекта „Моята банка на бъдещето“

Имаш интерес в сферата на банкирането, маркетинга, иновациите? Имаш смели идеи?
по статията работи: Нели Минчева
УниКредит Булбанк предизвиква студентите да се включат в проекта „Моята банка на бъдещето“
Снимка: UniCredit Bulbank

Ние, в УниКредит Булбанк, се стремим да предлагаме нов начин на банкиране и новаторски решения за нашите клиенти. Следвайки, както този стремеж, така и желанието да подкрепяме младите хора, те каним да създадеш клуб по Банкиране в www.Kosher.bg и да ни покажеш как изглежда "Моята банка на бъдещето”, какви продукти и услуги предлага и какво изживяване носи на своите клиенти.

ИМАШ СМЕЛИ ИДЕИ?

За нас е важно да разберем как се променят твоят свят и начинът ти на живот, какви са твоите нужди и как банкирането може да отговори на тях. Съвременните технологии и начини на общуване променят бизнеса, затова ние те подкрепяме да бъдеш активен участник в тази промяна като предложиш своята концепция за продуктите, услугите и банкирането на бъдещето.

ОСМЕЛИ СЕ И УЧАСТВАЙ!

Създай клуб по Банкиране, ако си талантлив и амбициозен студент, който вярва в себе си, има смели идеи и иска да ги осъществи с подкрепата на най-голямата банка в България. Приветстваме всички млади хора, които се обучават в сферите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Информационни технологии, Бизнес администрация.

КАКВО ТИ ПРЕДЛАГАМЕ?

Възможности, доверие и поле да разгърнеш потенциала си. Да се срещнеш с най-добрия учител – практиката, да се докоснеш до опита на доказаните професионалисти и мениджъри на банката. Предлагаме ти възможност да научиш нови неща, да се включиш в обучения, да срещнеш нови хора и да представиш своите идеи пред мениджмънта. Най-добрите ще могат да се включат в Стажантската програма на УниКредит Булбанк и да започнат своята кариера заедно с нас.

TIME IS TICKING AWAY…

До края на март може да създадеш клуб по Банкиране.

Април и май е времето, в което ти и екипът ти ще разработите проекта "Моята банка на бъдещето". Разбира се с наша подкрепа.

Юни е месецът, в който ще представиш своя проект пред мениджмънта на УниКредит Булбанк.

 реклама