УниКредит Булбанк открива бизнес сезона с промоционални предложения за фирми и граждани

В навечерието на 15 септември клиентите на банката за трета поредна година могат да се възползват от потребителски кредит с подарък деветата вноска в края на учебната година
по статията работи: Данаил Казаков
УниКредит Булбанк открива бизнес сезона с промоционални предложения за фирми и граждани
Снимка: УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк открива новия бизнес сезон с разнообразни промоционални предложения към всички клиенти. В навечерието на 15 септември клиентите на банката за трета поредна година могат да се възползват от потребителски кредит в евро с плаващ годишен лихвен процент под мотото "Подгответе своите деца за новата учебна година, а подаръкът за успешното завършване ще бъде от нас!". Различното в това предложение е, че УниКредит Булбанк ще възстанови деветата вноска по кредита на всички клиенти, които погасяват редовно задълженията си. По този начин родителите ще посрещнат спокойно началото на учебната година, а при завършването на учениците ще могат да покрият други свои разходи, свързани с лятната ваканция.

"През тази година банката отбелязва 50 години от създаването си. С увереност в бъдещето продължава да работи ЗА своите клиенти, ЗА своите служители, ЗА местните общности. Активното ангажиране с конкретните потребности на клиентите и предоставянето на услуги на най-високо ниво стоят във фокуса на нашата работа", коментира Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

Микро предприятията в България още от юни месец могат да получат подобрен достъп до финансиране. Това стана възможно след подписване на гаранционно споразумение между Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ) и УниКредит Булбанк. Споразумението е насочено към подкрепа на близо 270 микро предприятия в България. То позволява на банката да предостави на българските предприемачи финансиране при по-добри условия, особено на тези, които срещат затруднения в кредитирането от страна на традиционни банкови източници. Предоставят се заеми до 25 000 евро по микрофинансиране "Прогрес" чрез избрани посредници, а непряко на предприемачи или физически лица. Стимулирането на предприемачите ще допринесе за социалното включване в България и подобряване на цялостната икономическа среда.

Освен преференциални условия по кредитите за гражданите и малкия бизнес, УниКредит Булбанк се е погрижила да даде по-лесен достъп и до инвестиции във взаимни фондове чрез отстъпка от 20% за покупка на дялове във фондовете на Pioneer Investments до края на годината. Българските клиенти могат да инвестират във фондовете на Pioneer Investments във всички филиали на УниКредит Булбанк, като по този начин разпределят личните си спестявания в различни финансови инструменти. Инвестициите се правят както директно, така и на вноски от минимум 20 долара/евро месечно.

Въпреки че летните отпуски са зад гърба ни, използването на кредитни карти VISA Classic и VISA Classic Dona през есента ще изпрати петима клиенти на УниКредит Булбанк на мечтана ваканция. Промоционалните условия по картите VISA Classic и VISA Classic Donna ще влязат в сила от 15 септември и ще включват 1.35 месечен лихвен процент и мобилно банкиране без такса за регистрация. Освен това няма да има годишна такса за обслужване на основната карта и такса за застраховка "Помощ при пътуване и злополука на притежателите на банкови карти" към "Дженерали Застраховане" през първата година. Клиентите могат да осъществят мечтаната си екскурзия като спечелят един от 5 ваучера от туристическа агенция – всеки на стойност от 2000 евро. Наградите ще бъдат изтеглени пред нотариус на 4-ти декември.

 реклама