УниКредит Булбанк кани студенти в трето издание на "Моята банка на бъдещето"

Младите хора ще могат да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на ментори от банката
по статията работи: Данаил Казаков
УниКредит Булбанк кани студенти в трето издание на "Моята банка на бъдещето"

УниКредит Булбанк стартира за трета поредна година програмата "Моята банка на бъдещето". Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Участниците в "Моята банка на бъдещето 3.0." ще имат възможността да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на мениджъри от банката, които да бъдат техни ментори. Освен това за тях ще се организират обучения и след финала на програмата ще могат да кандидатстват за стаж в банката.

"Програмата "Моята банка на бъдещето" е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса "от вътре". Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. От друга страна е идеална възможност да приложим на практика най–добрите работещи идеи, а защо не и да наемем в екипите си активни, млади и иновативни личности", коментира Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк. Тя обясни още, че всичко това дава възможност на студентите да израснат като личности и да придобият знания и умения, които да използват в бъдещата си реализация, дори и тя да е извън банковата сфера.

За да се включат в програмата студентите трябва да регистрират клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да станат част от програмата "Моята банка на бъдещето 3.0” до 7 септември 2014 г. След това УниКредит Булбанк ще се свърже с клубовете, за да ги информира за следващите стъпки. Програмата ще приключи до началото на декември тази година. Студентите могат да избират между пет проекта, които са в областите Корпоративна социална отговорност, Бизнес клиенти, Банкиране в социалните мрежи, Технологични и бизнес иновации, Банкиране на дребно и информационни технологии.

"Участието в проекта "Моята банка на бъдещото" ни даде самочувствието да се наречем креативно мислещи хора, да вярваме в мечтите и възможностите си”, коментира Велизар Гутов, създател и ръководител на клуб "Банкери на бъдещето", победители в първото издание на програмата. "Това е шанс и предизвикателство пред всички студенти да станат част от голямото семейство на УниКредит", добави още Велизар, който в момента е Специалист развитие интернет услуги и банкиране в УниКредит Булбанк.

Как премина миналогодишното издание на програмата може да видите в корпоративния блог на УниКредит Булбанк и да разгледате снимки във Фейсбук страницата на банката.

 реклама