УниКредит Булбанк изпраща двама футболни фена в Лисабон за финала на UEFA Champions League  2

Специално за футболните фенове у нас УниКредит Булбанк стартира игра, посветена на UEFA Champions League.
по статията работи: Данаил Казаков
УниКредит Булбанк изпраща двама футболни фена в Лисабон за финала на UEFA Champions League

УниКредит Булбанк отправя предизвикателство към футболните фенове у нас - до края на април в специално разработена игра те трябва да отговорят на въпросите на италианската легенда Фабио Капело, свързани с историята на най-престижния спортен турнир в Европа. Голямата награда за един от участниците е 2 билета за финала на UEFA Champions League 2014, който ще се проведе в Лисабон на 24 май. Късметлиите ще имат достъп до ВИП зоната на стадиона и Шампионско село на УниКредит. Банката ще покрие и всички разходи по пътуването и престоя им в португалската столица.

За да участват в играта "По пътя на звездите", феновете трябват да тестват футболните си знания в уебсайта www.unicredit.eu/champions или във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк https://www.facebook.com/unicreditbulbank.

Клиентите на УниКредит Булбанк, които използват пакетна програма "Модула", могат да участват за спечелването на ексклузивни награди – 10 колекционерски комплекта от официалните съдийски монети на UEFA Champions League, предоставени от УниКредит.

Като допълнителни награди УниКредит Булбанк ще раздаде и 10 комплекта футболни сувенири на UEFA Champions League, както и картички с автограф от италианската легенда Фабио Капело.

Партньорството на УниКредит и UEFA Champions League

Сезон 2013-2014 бележи началото на втория цикъл на тригодишно партньорство между УниКредит и UEFA Champions League. Досега партньорството има положителен ефект в повечето държави с присъствие на УниКредит по отношение на имиджа на бранда. След първия цикъл от 2009 г. до 2012 г. бяха стартирани дейности за над 200 кампании във връзка с UEFA Champions League в почти всички страни, в които УниКредит присъства.

 реклама