УниКредит Булбанк е най-добрата банка за търговско финансиране в България

Критериите, по които бяха избрани победителите, са обемът на сделките, покритие на глобално ниво, клиентско обслужване, конкурентни цени и иновативни технологии
по статията работи: Петър Чернев
УниКредит Булбанк е най-добрата банка за търговско финансиране в България
Снимка: УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк е отличена от международното финансово издание Global Finance за Най-добра банка за търговско финансиране в България за 2013 г. Водещи анализатори, висши мениджъри и експерти избраха най-добрите банки за търговско финансиране в 83 страни или региони. За първи път Global Finance направи и анкета сред корпоративните си читатели, за да бъдат резултатите още по-точни и надеждни.

Критериите, по които бяха избрани победителите, са обемът на сделките, покритие на глобално ниво, клиентско обслужване, конкурентни цени и иновативни технологии.

"Като пазарен лидер, наше задължение е да осигуряваме на клиентите си винаги услуги с висока добавена стойност за тях. Възможност за това ни дава уникалната компетентност на нашия екип", каза Микеле Амадеи, директор "Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране" и член на УС в УниКредит Булбанк.

УниКредит е най-добра банка за търговско финансиране и в Австрия, Чехия, Италия, Русия и Украйна, като банката получава отличието и за целия регион на Централна и Източна Европа.

"Сега, повече от всякога, наличието на търговско финансиране на разумни цени е от решаващо значение за здравето на световната икономика", коментира Джоузеф Джарапуто, издател на списание Global Finance.

Най-добрата банка за търговско финансиране в световен мащаб ще бъде обявена през октомври 2013 г.

 реклама