УниКредит Булбанк е най-добра банка в управлението на парични средства

Водещата европейска банкова група завоюва лидерското място в престижната класация още в Австрия, Унгария и Словения, става ясно от класация на списание Euromoney
по статията работи: Георги Велев
УниКредит Булбанк е най-добра банка в управлението на парични средства
Снимка: УниКредит

УниКредит Булбанк е най-добрата банка в управлението на парични средства в България според класация на международното списание Euromoney за 2014 г. УниКредит завоюва лидерското място в престижната класация още и в Австрия, Унгария и Словения.

"Първото място в проучването на Euromoney е изключително важно за нас, тъй като то е признание от клиентите за съвместната ни работата. Първото място е и отговорност да продължим да подкрепяме нашите партньори с най-добрите решения за управление на паричните средства в условията на динамично променяща се среда”, коментира Александър Киров, директор Глобални транзакции в УниКредит Булбанк.

Бизнес линията Трансакционно банкиране беше създадена в УниКредит в началото на 2007 г., а в УниКредит Булбанк - през май 2007 г. Трансакционният бизнес е определен от УниКредит като ключов за обслужването на корпоративни клиенти. Най-общо трансакционното банкиране включва управление на парични средства, търговско финансиране, кореспондентски отношения и попечителски услуги.

 реклама