УниКредит Булбанк връща 3% от стойността на покупките с кредитна карта bauMax

Картата е с предварително одобрен кредитен лимит в размер на 3 хил. лв.
по статията работи: Петя Бързилска
УниКредит Булбанк  връща 3% от стойността на покупките с кредитна карта bauMax
Снимка: УниКредит

УниКредит Булбанк връща 3% от стойността на покупките с кредитна карта bauMax до края на годината. Бизнес кредитните карти bauMax се използват единствено за плащане на стоки на ПОС терминали в магазините на bauMax в цялата страна.

Сумите ще се възстановяват  на клиентите въднъж месечно с  една транзакция, равна на сбора от 3% от всяка покупка, направена през съответния месец.

Револвиращите бизнес кредитни карти bauMax са с предварително одобрен кредитен лимит в размер на 3 хил. лв. Картите се издават по облекчена процедура, като те дават възможност за получаване на максимален кредитния лимит в размер до 15 хил. лв. За тази карта могат да кандидатстват местни юридически лица, еднолични търговци или лица, упражняващи свободни професии. Необходимо е обаче фирмите да осъществяват дейност от 12 месеца, да имат положителен финансов резултат за последната година и да са редовни кредитополучатели.

Кредитните карти bauMax са с фиксиран годишен лихвен процент  в размер на 15%, издават се само в  лева и са със срок на валидност  от 24 месеца. Картите са без такса  за издаване и с възможност за откриване на неограничен брой допълнителни карти. За всяка транзакция на ПОС терминал в магазините на bauMax гратисният период е до 45 дни. Минималната погасителна вноска е 3% от размера на кредитния лимит, но не повече от реално изразходваната сума. Месечните вноски могат да бъдат погасявани на каса, чрез платежно нареждане, чрез Булбанк Онлайн или чрез директен дебит от разплащателна сметка в банката.

За картите bauMax, издадени от УниКредит Булбанк, няма транзакционни  лимити за операции на ПОС терминали. Това дава възможност разполагаемият кредитен лимит да се усвои и с  една транзакция на ПОС в търговските обекти на веригата магазини.

На банкоматите на УниКредит Булбанк с карта bauMax може да се прави справка за последните 5 транзакции, смяна на ПИН код  и проверка за достъпно салдо.

Искане за издаване на кредитна карта bauMax може да се подава както в магазините от веригата, така и във филиалите на УниКредит Булбанк.

 реклама