УниКредит Булбанк вече отпуска потребителски кредити до 50 хил. лв. по телефона

Лесна процедура и минимално време за кандидатстване и усвояване на заемите
по статията работи: Нели Минчева
УниКредит Булбанк вече отпуска потребителски кредити до 50 хил. лв. по телефона
Снимка: sxc.hu

УниКредит Булбанк стартира отпускане на потребителски кредити по телефона. По този начин се улеснява процедурата и се съкращава времето за кандидатстване и усвояване на заемите.

Само с един телефонен разговор настоящите и бъдещи клиенти на УниКредит Булбанк могат да получат одобрение за левов кредит с фиксирана лихва за целия период, като максималният размер е до 50 хил. лв.

Кандидатите за кредит получават отговор до 24 часа. При одобрение те ще бъдат поканени в клон на УниКредит Булбанк, за да подпишат своя договор и усвоят средствата. Клиентите могат да кандидатстват по телефона на националния номер на Центъра за контакт с клиенти на УниКредит Булбанк – 0700 1 84 84.

Наскоро дружеството за потребителско финансиране, част от групата на УниКредит – УниКредит Кънсюмър Файненсинг – предложи на клиентите на "Технополис" възможността да кандидатстват за финансиране онлайн. С удобството и лекотата си новият начин за кандидатстване за кредит бързо спечели множество клиенти, които искат да осигурят необходимото им финансиране, без да излизат от дома или офиса.

 реклама