Тройно повече включени минути с новата абонаментна програма GLOBUL Max 12.90

Предвидени са специални промоционални условия за клиентите, които се абонират до края на септември
по статията работи: Теодора Пенева
Тройно повече включени минути с новата абонаментна програма GLOBUL Max 12.90
Снимка: Globul

GLOBUL предлага новата абонаментна програма GLOBUL Max с включени 500 минути към мобилната и 500 минути към фиксираната мрежа на оператора при месечна такса от 12,90 лв. Клиентите, които се абонират за тази програма до края на септември, ще разполагат с общо 1 500 или тройно повече промоционални минути за разговори в мобилната мрежа на оператора месечно за период от общо 12 месеца при подписване на двугодишен договор.

Абонатите на GLOBUL Max с месечна такса от 9,90 лв., които подпишат своя договор до края на септември 2012 г., ще получат 600 промоционални минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL на месец, т.е. двойно повече за период от общо шест месеца с двугодишен договор, както и 300 минути за разговори с фиксираната мрежа на оператора месечно.

С двойно повече минути за разговори с всички национални мрежи и Зона 1 ще разполагат и абонатите на програми GLOBUL Universe. Операторът предлага и своята нова абонаментна програма GLOBUL Universe с месечна такса от само 9,90 лв., с която абонатите ще разполагат с 200 включени промоционални минути на месец за разговори с всички национални мрежи и Зона 1 за период от общо шест месеца от срока на своя договор.

Двойно повече включени минути за разговори за период от общо шест месеца ще получат и клиентите на абонаментни програми GLOBUL United, GLOBUL Unlimited, GLOBUL Web&Talk и GLOBUL 60+.

Всички промоционални предложения за абонаментните програми на GLOBUL важат за клиенти, които подпишат нов двугодишен договор или подновят стария си договор по Програма ЗАЕДНО за две години до края на септември.

 реклама