Триза ООД България със сертификат за инвестиция клас А

Предвижда се изграждането на сграден комплекс с първоначална застроена площ от 3000 кв. м. върху собствен терен от 27 000 кв.м.
по статията работи: Данаил Казаков
Триза ООД България със сертификат за инвестиция клас А

"ТРИЗА" ООД България получи сертификат за инвестиция клас А за изграждането на нов логистичен център близо до гр. Елин Пелин, Софийска област. Размерът на инвестицията е над 6 милиона лева като се очаква да бъдат разкрити 30 работни места.

Предвижда се изграждането на сграден комплекс с първоначална застроена площ от 3000 кв. м. върху собствен терен от 27 000 кв.м. Чрез тази инвестиция компанията предвижда да започне разширение на пазарите си в страните от Източна Европа, Русия и бившите съветски републики. С развитието на този проект в базата край Елин Пелин е възможно да бъдат извършвани и отделни производствени дейности в бъдеще. Със създаването на логистичния център край Елин Пелин фирмената група от Швейцария TRISA HOLDING AG осъществява един следващ етап от развитието на дългосрочно партньорство в България.

Фирма "ТРИЗА" ООД е основана в България през 1996 г. Към момента тя е единственото дружество от фирмената група TRISA HOLDING AG създадено извън Швейцария.

Компанията TRISA HOLDING AG е основана през 1887 г. в Кулмерау, Швейцария. През последните години тя е водещ световен доставчик на четки за зъби и продукти за устна хигиена. Основни акционери в нея са братята Адриан и Филип Пфенингер, чиято фамилия е основател и собственик на фирмата повече от 125 години.

Дневно над 1 милион четки за зъби, произведени по най-стриктните критерии за качество (ISO 9001 / ISO 14001, OHSAS 18001) напускат ултрамодерните производствени съоръжения. От тях 95% се изнасят в над 80 страни.

През последното десетилетие групата TRISA е инвестирала над 250 милиона швейцарски франка в сгради, инфраструктура, нови технологии и продукти. През същия период са създадени повече от 400 нови работни места. В момента в седалището на фирмата в Тринген, близо до Люцерн, започва проект за изграждане на нов, напълно автоматизиран склад, както и разширяване на производствената и логистичната база на стойност 15 милиона швейцарски франка.

Успехът на TRISA се основава на силна корпоративна култура, системно управление на иновациите и смела инвестиционна политика. Всички работещи в TRISA са акционери и имат дял в общия успех.

 реклама