Тим ВИЖЪН България създаде собствена онлайн версия на Microsoft Dynamics NAV

С NAV Cloud предимствата на ERP системите стават по-достъпни за малкия и среден бизнес
по статията работи: biznews.bg
Тим ВИЖЪН България създаде собствена онлайн версия на Microsoft Dynamics NAV

Тим ВИЖЪН България създаде собствено облачно решение, базирано на Microsoft Dynamics NAV. То се предлага срещу месечен абонамент и е достъпно от всякъде и по всяко време. Новата версия включва пълната функционалност на популярната ERP система и на практика прави нейните многобройни предимства още по-достъпни за българския бизнес, включително за малките и средни фирми.

"С новото онлайн решение NAV Cloud вече няма долна граница на разходите за внедряване и на практика всеки може да се възползва от една пълноценна и многофункционална система за управление на бизнеса. "Облачната" версия е достъпна от всякакви устройства и по всяко време и включва редица локализации, създадени от нашия екип и отговарящи на нуждите на българския бизнес. Това, че е онлайн базирана, генерира редица възможности за спестяване от закупуването и поддържането на сървъри, както и от технически персонал. Затова и очаквам интересът към новата версия да се увеличава през следващите месеци" - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

Компанията вече обяви възможност всеки желаещ да тества облачната версия безплатно на адрес http://navcloud.bg/. Междувременно екипът на фирмата ще организира и уебинар, посветен на предимствата на новостите във версия 2017 на Microsoft Dynamics NAV. Събитието ще се проведе на 23 февруари, от 10:30 ч., а повече информация е достъпна на адрес: http://team-vision.bg/events/microsoft-dynamics-nav-2017-novosti-webinar.

NAV Cloud е изцяло базирана на най-популярната ERP (Enterprise Resource Planning) система в света - Microsoft Dynamics NAV, която се използва от над 117 000 компании в цял свят и над 500 компании в България. Нейните основни предимства включват висока степен на гъвкавост, достъпна цена и много лесна употреба. Тим ВИЖЪН България е един от първите български внедрители на ERP системи и има близо 20 годишен опит и стотици реализирани проекти в сферата на производството, дистрибуцията, услугите и други сегменти.

Подходящи етикети (тагове): ERP, CRM, Microsoft Dynamics NAV, NAV Cloud, бизнес софтуер, системи за управление на бизнеса, business software, Тим ВИЖЪН България

 реклама