Ти Би Ай Банк раздаде 5 автомобила

Инициативата е част от кампанията "Искаш ли я за една година?"
по статията работи: Теодора Пенева
Ти Би Ай Банк раздаде 5 автомобила
Снимка: TBI Bank

Ти Би Ай Банк раздаде 5 автомобила в кампанията "Искаш ли я за една година?”. Пламен Павлов от гр. София беше първият късметлия, който спечели Opel Corsa. Неговото име беше изтеглено от Симо и Богдана в предаването "Стартер” в ефира на БГ Радио, на 7 януари в 9.30ч. Останалите късметлии са: Ивайло Еленков от гр. София, Румен Начев от гр. Ямбол, Анета Деновска-Николова от гр. Сливен и Стоянка Мазнева от гр. Брацигово.

Ключовете си получиха на 13 март, лично от Цветан Петринин-изпълнителен директор на TBI Bank в шоу рум на Опел в гр. София. Елегантното събитие уважиха много медии и търговски партньори. 5 ярко червени  Opel Corsa, които бяха предизвикателство за десетки хиляди клиенти на TBI в промоционалната кампания си "тръгнаха” с новите си притежатели. Шанс да ги спечелят имаха всички, които са станали клиенти на банката в периода на промоцията  от 15 декември 2012 год. до 1 февруари 2013 год,  независимо дали са пазарували стоки на изплащане в партньорската мрежа на TBI или са посетили банков офис на TBI Bank и са открили депозит, спестовна сметка или са избрали друг банков продукт. Повече от 35 000 граждани, малки, средни и микро предприятия участваха в кампанията "Искаш ли я за една година?” . В промоционалния период TBI Bank е приела 2100 бр. депозити, отпуснала е 3200 бр. потребителски кредити и 23 000 бр. кредити за целево финансиране на стоки в партньорската мрежа. Издадени са над 1000 кредитни карти, финансирани са много малки и средни предприятия, земеделски производители.

Автомобилите Опел Корса се предоставят на печелившите клиенти на банката чисто нови за една година и са с платени всички разходи (данък МПС, пътен данък, застраховка ГО, застраховка "Автокаско”, зимни гуми, винетка и поддръжка на автомобила). За избраниците на съдбата остават само удоволствието от шофирането и приятните изживявания с Corsa през следващата една година.

С кампанията "Искаш ли я за една година?” TBI Bank предизвика интереса на настоящи и нови клиенти. През миналата година банката навърши една година, но марката TBI е позната на българския пазар от 15 години. Над 1 000 000 българи са използвали продуктите на TBI Credit или TBI Leasing.

Месец март също е обявен за промоционален от TBI Bank. Клиентите могат да се възползват от 35% отстъпка от лихвата по потребителски кредити в офисите на банката или при търговските патньори. Тази промоция е валидна и за целево финансиране на покупки в партньорската мрежа от малки търговци в страната. В Техномаркет, Зора и Технополис пък клиентите ще намерят специални предложения с отстъпки от цената на стоката или промоционални лихвени проценти.

 реклама