Технополис предлага нова услуга – „Технополис удължена гаранция“

Това е застраховка, която дава продължителна защита на закупен от веригата уред
по статията работи: Нели Минчева
Технополис предлага нова услуга – „Технополис удължена гаранция“
Снимка: Технополис

ТЕХНОПОЛИС предлага нова услуга, за да гарантира допълнително спокойствието и сигурността на своите клиенти. "ТЕХНОПОЛИС удължена гаранция" е застраховка, която дава продължителна защита на закупен от веригата уред.

При уредите с гаранция от производителя 2 или 3 години, с удължената гаранция на ТЕХНОПОЛИС, гаранционният период може предвидливо да бъде увеличен до 5 години.

Докато уредът е защитен с удължената гаранция, ремонтите, включително разходите за труд и части, ще бъдат покрити от нея.

"С "ТЕХНОПОЛИС удължена гаранция" се стремим да улесним максимално нашите клиенти и същевременно да им дадем повече спокойствие и сигурност след покупката, при самото ползване на уредите. Да предлагаме добавена стойност към пазаруването е основна наша цел", коментира Божидар Колев, изпълнителен директор на ТЕХНОПОЛИС.

Веригата разработи и предоставя тази услуга в партньорство със застрахователната компания Чартис Юръп С.А. (клон България), световен лидер в застраховането, с 90-годишен доказан опит и първокласно обслужване. Услугата се администрира от "Бранд Афинити Мениджмънт Сървисиз” ЕООД. "ТЕХНОПОЛИС Удължена гаранция" можете да закупите от всички хипермаркети от веригата.

 реклама