Театрален и филмов маратон в НАТФИЗ

Вход свободен
по статията работи: biznews.bg
Театрален и филмов маратон в НАТФИЗ

Започнаха приготовленията за XIII–то издание на традиционния 36 ЧАСОВ ТЕАТРАЛЕН И КИНО МАРАТОН в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Събитието ще се проведе на 8-ми и 9-ти април (събота и неделя) 2017г. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Възпитаниците на Академията за театрално и филмово изкуство отново ще отворят врати за всички, които искат да надникнат във врящия живот на учащите артисти. В рамките на 36 часа (без прекъсване) публиката ще може да се запознае с работата на студентите през отминаващия сезон под формата на представления, прожекции, изложби, концерти, танцови спектакли и творчески четения. Заинтригуваните посетители ще могат да надникнат зад кулисите на театралния факултет благодарение на предвидените отворени часове по Актьорство за куклен театър и Актьорство за драматичен театър.
Събитието ще се реализира с подкрепата на БНТ, БНР, сайта от любов към театъра - LoveTheater.bg, Bourjois и Националното представителство на студентските съвети.
Каним всички бъдещи кандидат-студенти, студенти от университетите и Академиите по изкуства, гимназисти, столичани и гости на София. В прикачените файлове, ще откриете пълната програма на маратона и плакат! Заповядайте!
ВХОД СВОБОДЕН!

 реклама