Тайванската компания за скутери "KYMCO" с официален изложбен център в България  3

KYMCO работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda
по статията работи: Данаил Казаков
Тайванската компания за скутери "KYMCO" с официален изложбен център в България

KYMCO (Kwang Yang Motor Co), петият в света и първи в Тайван голям производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та представи за първи път най-новите модели на марката в България.

KYMCO работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda. BMW се довери на тайванската компания при производството на двигателя за новия BMW G 450X Ендуро. В края на 2013 година, Kawasaki обяви, че новият им J300 скутер е произведен в тясно партньорство с KYMCO и се базира на модификацията на Kymco Downtown 300i.

Компанията е официално акредитирана за качество в производството по стандарт ISO-9001 от 2004 година и има редица признания, сред които ITA Awards, награда за изключително технологично развитие в промишлеността от Министерството на икономиката на Тайван. При производството на скутерите, мотоциклетите и АТВ-та, компанията използва най-модерните CAD /CAE инструменти за дизайн и инженеринг на продуктите, които гарантират надеждност на двигателя и ходовата част.

Официален представител за страната на KYMCO, е фирма "Сенакс” ООД, която ще предложи на българските клиенти избор от скутери и мотоциклети с различна кубатура, разделени в няколко категории. Техническите характеристики на моделите са различни, което позволява свобода при избора, съобразена със стила на каране и индивидуалните предпочитания на водача. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на KYMCO е осигурено от Senax Auto & Moto Service.

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO.

Новите модели на KYMCO са представени в изложбения център на "Сенакс", както и в партньорската мрежа на фирмата вносител в цялата страна. Компанията предлага всичко необходимо, което гарантира безопасността на водачите на скутери – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, мотоциклетни облекла и обувки.

Фирма "Сенакс" разработва активно дистрибуцията на марката и търси нови партньори в цялата страна.

 

Марката KYMCO е създадена през 1963 година, и в продължение на тридесет години произвежда двигатели и скутери по лиценз за Honda. 1992 година компанията създава своя собствена марка. Днес, KYMCO произвежда моторни скутери, мотоциклети и АТВ-тата в пет завода в Азия, със седалище в Каошиунг, Тайван и обем на производство повече от 570 000 броя годишно за 88 страни по света.

Посланието на KYMCO - "Better than Best” ("По-добри от най-добрите”) показва фирмената философия на компанията в полза на безспорно високото качество на продуктите, сигурността, удобството и забавлението на клиентите.

Марката KYMCO е създадена за млади, динамични и активни мъже и жени с модерно мислене и спортен дух. Хора, които искат да избягат от задръстванията на трафика и да се придвижват по-лесно и бързо в градска и извънградска среда. Хора, които обичат живота в града и вълнуващите преживявания на пътя. Хора, които ценят свободното придвижване, без да се съобразяват с разписанието на градския транспорт – автобусни линии и метро. KYMCO е за смелите откриватели на пътя, които приемат всяко следващо пътуване като нова възможност да променят света около себе.

 реклама