ТИ СИ ЕС България предлага уникални решения за почистване на открити и закрити площи

Фирмата се гордее със своето изключително богато портфолио
по статията работи: Момчил Лалев
ТИ СИ ЕС България предлага уникални решения за почистване на открити и закрити площи
Снимка: DELFIN

TCS BULGARIA OOD стъпва на българския пазар през 1993 и вече 20 години предоставя на своите партньори и клиенти уникални решения за почистване на открити и закрити площи на световния лидер ТЕННАНТ, чийто изключителен представител е фирмата за страната ни. Фирменото наименование TCS BULGARIA OOD (Tennant Cleaning Solutions) е от 2012 година, като то е правоприемник на ТЕННАНТ България ООД.

Фирмата се гордее със своето изключително богато портфолио, в което могат да бъдат открити продукти, имащи много широко приложение – метачни машини за закрити и открити площи, индустриални прахосмукачки за промишлените комплекси, миячни машини за летища, болници, търговски площи, авто и ж.п. гари, хотели и много други.

ТЕННАНТ е лидерът в производството на професионална техника за почистване в световен мащаб. Фирмата, която е създадена в САЩ разчита на опита от над 140 години в проектирането и самото производство на подопочистваща техника, от който имат възможността да се възползват и българските клиенти, благодарение на TCS BULGARIA OOD.

Производителят винаги се е стремил към усъвършенстване и към използване на иновативни технологии, с които да предпазва околната среда. Пример за това са използването на електрически конвертирана вода, която по невероятен начин успява да замести използването на почистващите препарати и химикали, а самите машини успяват да рециклират почистващите разтвори, с което увеличава времето за тяхното използване.
От 2013 година, TCS Bulgaria става официален вносител и изключителен представител за българския пазар на продуктите на италианския производител DELFIN.

Основаната през 1991 година в Торино компания е водещ производител на широка гама индустриални прахосмукачки, предназначени за работа в тежки условия, при огромно натоварване. Освен тях, нуждите на клиентите могат да бъдат задоволени и с централизирани или мобилни индустриални вакуумни системи. Всички те ще увеличат вашата производителност, но също така и нейното качество.

За моделите индустриални прахосмукачки Deflin (http://delfinvacuums.bg/) няма невъзможни зони за почистване, а освен прах, те могат да почистват всички видове течности, включително и масла, а също и горещи частици, като шлаката от заваряване например. Тези почистващи машини са много лесни за поддръжка, тихи са и изключително надеждни.

ТИ СИ ЕС БЪЛГАРИЯ ООД (http://tennant.bg/) предлага и възможност за бърз и изключително качествен сервиз на предлаганите от фирмата индустриални прахосмукачки, подопочистващи машини, централни индустриални вакуумни системи, както и мобилните и стационарните им варианти. Всичко това се извършва естествено с оригинални части, с което се гарантира доброто обслужване.

А какво се изисква от една прахосмукачка или почистваща машина? Разбира се, че за почистването не трябва да се отделя прекалено много време и всичко трябва да става лесно и бързо. Това е от изключителна важност, когато говорим за почистване на огромни промишлени помещения, складове, търговски площи и открити пространства.

 реклама