Създават родителски комитет за детските дискотеки

Родители създават комитет,който ще наблюдава,насочва и подпомага комфотното протичане на детските дискотеки
по статията работи: biznews.bg
Създават родителски комитет за детските дискотеки

Родители създават комитет,който ще наблюдава,насочва и подпомага комфотното протичане на детските дискотеки, съобщиха от управата на клуба легенда - Biad premium club. Новината потвърди и самия собственик Димитър Иванов и допълни,че създаването на независим комитет от родители ще допринесе за по голямата сигурност на децата. "Тийн Партитата всяка събота от 17.00 часа са създадени с цел, да могат и тези които нямат навършени 18 години да видят какво е дискотека,да се забавляват и танцуват на воля . И най-вече да видят своите любими звезди от телевизора на живо,стартирахме успешно с Фики в Biad premium club а още по успешно беше и с Теди Александрова. На партито не се предлага алкохол,което за родителите е радост най-голяма.
Техните деца са на сигурно място под охрана,танцуват и се забавляват сподели организатора. ,,Всяко дете в България под 18 години има права. Правата са това, което ти е необходимо за да оцелееш, да се развиваш и да постигнеш пълния си потенциал. Всички права са еднакво важни и са свързани помежду си. Роден си с тези права и никой не може да ти ги отнеме. Тези, които взимат решения по важни за детето въпроси, на първо място трябва да се ръководят от неговите интереси.,, споделят децата. 
Много често в дискотеката присъстват и има родители,които празнуват рожденните дни на децата си. Началния час на партитата е 16:00 до 20 :00 часа. Тези които нямат 14 и те имат право да се забавляват,допълват още от Biad premium club. 

 реклама