Събитието "Социални понеделници" - за втори път във Варна

по статията работи: biznews.bg
Събитието "Социални понеделници" - за втори път във Варна

JCI Varna има удоволствието да Ви покани на второто събитие от поредицата "Социални понеделници".
Целта на Социалните понеделници е неправителствените организации и хората с добри каузи получават трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град Варна.

Social Mondays (Социални понеделници - http://socialmondays.jci.bg) е специализирано нетуъркинг събитие, ориентирано изцяло към неправителствения сектор в България. Водени от убеждението, че хората са най-ценният ресурс в днешното забързано технологично всекидневие, че личният контакт е по-значим от общуването в социалните мрежи и че най-добрият източник на вдъхновение е личният пример, организираме поредица от ежемесечни събития, на които да съберем на едно място неправителствения сектор, бизнеса и обществото. 
Събития, на които добрите каузи да получат трибуна за популяризирането си и да срещнат съмишленици. Защото само заедно можем да постигнем наистина велики дела! Участието в събитията не се заплаща!

Детайли за събитието:
Дата: 20.03.2017 г.
Час: 19:00
Място: Клуб Винтидж 33 (бул. Княз Борис, І, 155)

Форматът на събитието ще включва:
- представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
- коктейл за неформален нетуъркинг

Представяме Ви и нашите три участика: 
1. "Приятели на четири крака" е първия в България център за животни, пострадали от човешко насилие. Те приютяват малтретирани и експлоатирани животни, възпитават децата на любов към тях.
2. "Аз Вярвам и Помагам" е кампания за събиране на пластмасови капачки за рециклиране и благотворителност. От началото на кампанията до края на 2016 г. са обединили повече от 60 000 души от Област Варна, Добрич, Шумен, Сливен, Велико Търново, Обзор, Слънчев бряг и др.
3. AIESEC e най-голямата международна младежка организация, разпространена в 126 страни и територии по света, целяща да постигне "Peace & Fulfillment of Humankind's potential", развивайки лидерския потенциал на младите хора. AIESEC развиват млади лидери във Варна от цели 26 години.

За регистрация, моля натиснете ТУК
Поканете и своите приятели!

***
Junior Chamber International България (www.jci.bg) е международна неправителствена организация обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията – една своеобразна школа, която превръща членове й в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери, като им дава възможност да разширят мирогледа си, докато променят света около тях. Организацията е създадена през 1915 г, в щата Мисури, САЩ и към момента има представителства в над 115 държави. В организация членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. Те създават и надграждат над вече създаденото. В България JCI съществува от 2010 година с локални секции в София, Пловдив, Варна и Русе. До момента има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, големи компании от сферата на бизнеса, както и редица неправителствени организации.

 реклама