СуперХостинг.БГ спечели I-во място за подкрепа на най-значимите събития за уеб

През 2011 компанията е подкрепила редица събития в интернет бранша и в сферата на предприемачеството
по статията работи: Нели Минчева
СуперХостинг.БГ спечели I-во място за подкрепа на най-значимите събития за уеб
Снимка: СуперХостинг.БГ

Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ спечели призa за Спонсор на годината - Подкрепа на най-значимите събития за уеб в България, в рамките на тазгодишните награди Eventex Awards 2011. Церемонията за организаторите на събития и техните партньори се проведе на 26 януари в столичния хотел Rainbow Plaza.

"Компанията ни винаги се е стремила и за наша радост, успява да подкрепя най-значимите събития в бранша. Те дават реална добавена стойност на своите посетители и спомагат за развитието на уеб бизнеса и икономиката, като цяло, у нас. Някои наши партньори също получиха награди в своите категории, което показва, че заедно се движим в правилната посока!

Ние оценяваме много високо събитията в сферата на уеб бизнеса, програмирането, дизайна, SEO, онлайн маркетинга и предприемачеството, в които участваме, защото те спомагат за развитието на цялата екосистема, появата на нови фирми и в крайна сметка – за цялостното икономическо развитие на страната. Предпочитаме да бъдем от компаниите, които инвестират в развитието на екосистемата, защото вярваме, че с комплексното развитие на бизнеса в България, реално се постига много по-голяма ефективност за всички страни. В тази връзка, наградата е и за всички, които са се доверили на СуперХостинг.БГ – нашите клиенти! Благодарим ви, че продължавате да сте с нас и ни давате възможност да подкрепяме най-значимите и успешни събития в българския уеб!" - заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

През отминалата година компанията е подкрепила едни от най-значимите събития в Интернет бранша и в сферата на предприемачеството: SEO конференция (акцентира върху въпросите за оптимизация на уеб сайтовете); WebLoz (състезание по дизайн и програмиране за млади таланти); 3Challengе (състезание за предприемачи, стартиращи сега своя бизнес), БГ Сайт (конкурс за най-добър български уеб сайт); конференции, посветени на най-разпространените в световен мащаб CMS платформи (DrupalCamp, WordCamp, Джумла!Ден ), IAB Форум България (запознаване на аудиторията с онлайн маркетинг пазара и неговите възможности); Web Awards - организирани от БУА; Фрийланс семинар (разкриване на потенциала на фрийланс обществото в България); UX София (конференция, посветена на потребителското изживяване и дизайн); еАкадемия и приятели (цялостна образователна програма в областта на дигиталната индустрия); Webit Congress (най-голямото събитие за дигиталната индустрия на Централна и Източна Европа), OnlineBiz (събитие за електронна търговия) и други.

Дългосрочните партньори на СуперХостинг.БГ от Start It Smart (организатор на 3Challenge) и NEWtrend.bg (българската медия за дигитален бизнес) също спечелиха награди, съответно в категории Организатор на годината и Медиен партньор на годината.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е компания, чиято основна дейност е в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка фирмата предлага Linux  и Windows (ASP.NET) хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

 реклама