СуперХостинг.БГ с коледни отстъпки до 45% на своите услуги

В коледните изненади са включени и нови промоционални цени на .EU домейните
по статията работи: Нели Минчева
СуперХостинг.БГ с коледни отстъпки до 45% на своите услуги
Снимка: СуперХостинг.БГ

Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ обяви коледни отстъпки с до 45% на своите услуги, които ще са валидни за всички настоящи и бъдещи клиенти до 12 януари 2012 година.

Отстъпката се определя в зависимост от избрания хостинг план, както следва: 45% - за хостинг план СуперХостинг; 30% - за хостинг план СуперПро; 15% - за хостинг план СуперСтарт; 10% - за реселър хостинг план, както и 10% - за виртуален сървър (VPS – Virtual Private Server).

В коледните изненади са включени и нови промоционални цени на .EU домейните от 7,95 лв. с ДДС за първата година.

"2011 г. беше успешна за компанията ни. Затвърдихме лидерската си позиция по брой хостнати домейни в България и продължаваме да отчитаме най-висок ръст в сектора. Фактът, че постигнахме тези успехи в трудни за икономиката времена, ни показва, че посоката, в която последователно вървим през годините е правилната посока и можем да предоставим на клиентите си добавена стойност към нашите услуги.. Коледната промоция е именно начин да благодарим на клиентите си, че са с нас и ни гласуват доверие през всички тези години", заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

Всеки, който иска да се възползва от отстъпката, е необходимо да въведе промо код "KOLEDA" на последната стъпка от онлайн поръчката при закупуването на хостинг услуга от сайта на компанията. Повече за промоцията може да бъде открита в сайта на СуперХостинг.БГ, меню Актуално – Промоции.

Успоредно с промоцията, СуперХостинг.БГ обяви и конкурс за най-оригинално Коледно пожелание към компанията. Той ще продължи до 21 декември 2011 г. и ще се проведе в блога и във Facebook страницата на хостинг доставчика. На 22 декември ще бъдат обявени първите трима участници, които получават бонуси на стойност 150 лв. за победителя и по 70 лв. за второ и трето място. Сумите ще бъдат автоматично начислени в клиентските сметки в СуперХостинг.БГ на победителите. Те ще могат да ги използват за всякакви нови услуги или за подновяване на текущи.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е компания, чиято основна дейност е в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка фирмата предлага Linux и Windows хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

 реклама