Студентски град има вече своя Т Мarket

С новия обект магазините от веригата в страната стават 42
по статията работи: Нели Минчева
Студентски град има вече своя Т Мarket
Снимка: T Market

Днес в 11.00 часа, в Студентски град отвори врати кокетен супермаркет Т МАRКЕТ. Той се намира на адрес ул. "Академик Борис Стефанов” N 8. В него ще работят 12 служители. Търговската площ е 130 кв.м.

С новия обект магазините от веригата в страната стават 42.

"Избрахме "най-младия” квартал на София за локация на новия ни магазин. Асортиментът е подбран специално за нуждите на клиентите от квартала. Сигурен съм, че ще отговорим на очакванията за съвременно, удобно и качествено пазаруване.”, сподели г-н Вигинтас Шапокас, генерален директор на "Максима България”.

Откриването уважиха официални гости и служители на компанията, като тържествената лента беше прерязана от г-н Димитър Дилчев, кмет на район "Студентски” и г-н Шапокас, с пожелания за успешен старт.

В обекта могат да се намерят вкусни салати собствено производство, приготвени по изпитани рецепти. Пресен хляб, свежи зеленчуци и разнообразни колбаси ще допълват асортимента, за да го направят привлекателен за любителите на вкусната храна.

Не са забравени и основни стоки за домакинството, така че с едно отиване до магазина да може да се набави всичко необходимо за бита.

По случай откриването и предстоящите празници, клиентите ги очакват разнообразни промоции и отлични ценови предложения.

Както винаги, и този магазин Т МАRKET осигурява на клиентите си най-добрите цени и високо качество на продуктите.

Работното време на Т MARKET в Студентски град е от 8.00 до 24.00 часа всеки ден.

 реклама