Стилният LG G3 BEAT налага нови стандарти при смартфоните от среден клас с по-големия си дисплей и подобрено потребителско преживяване

Второто поколение от G серията предлага най-добрите функции, избрани от G3 и допълнителни ползи за потребителите
по статията работи: Данаил Казаков
Стилният LG G3 BEAT налага нови стандарти при смартфоните от среден клас с по-големия си дисплей и подобрено потребителско преживяване

LG Electronics (LG) днес официално представи LG G3 Beat, модел от средния сегмент, който представлява вариант на спечелилия много овации смартфон LG G3. LG G3 Beat предоставя подобно премиум потребителско преживяване, елегантен заоблен дизайн с цвят металик и бърза технология за лазерен авто фокус, която присъства и в основния модел G3, но тук е представена в по-компактна форма с 5.0-инчова тънка рамка. Тези характеристики позиционират смартфона с една класа над другите устройства от средния сегмент, които са на подобни цени.

LG G3 Beat е насочен към растящия нисък и среден сегмент от смартфон потребители, които искат страхотно устройство, което е по-компактно, но достатъчно мощно, за да поддържа най-популярните приложения. С темповете, с които се развиват технологиите в индустрията за безжична свързаност, сега е по-възможно от всякога да се предложи смартфон, който съчетава всички важни функции, но при по-ниска ценова ставка. LG G3 Beat запазва най-добрите функции на G3 без да прави компромис с потребителското преживяване.

 

LG G3 Beat е доказателство, че понякога по-малкото дава повече. Той се предлага с най-големия 5-инчов IPS дисплей в този клас при 74.1% съотношение на екрана към корпуса – най-високото за средния сегмент смартфони. LG G3 Beat има впечатляващо тънки рамки и надеждна батерия от 2,540mAh. LG G3 Beat предлага и дизайна Floating Arc, който първо бе показан при модела LG G3. Със заоблените си страни и постепенно заострящи се ъгли, този дизайн предоставя перфектен комфорт при хващането.

"Производителите на смартфони не могат да пренебрегнат растящия сегмент от потребители, които търсят най-добрия баланс между визия, функционалност, производителност и, разбира се, цена,” каза д-р Джонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. "LG G3 Beat представлява нашия ангажимент към пазара за среден клас смартфони, който изисква зрели технологии, доказани марки, големи иновации и атрактивни цени, съчетани в едно устройство.”

Ключови функции в LG G3 Beat:

  • Лазерният авто фокус позволява на G3 Beat да фокусира ценните моменти по-бързо от всякога, като измерва разстоянието между обекта и камерата чрез лазерен лъч.
  • Touch & Shoot функцията дава възможност на потребителите просто да докоснат дисплея, където и да е, за да фокусират и снимат. Това редуцира един процес от две стъпки до само една.
  • Gesture Shot позволява на потребителите просто да стиснат ръката си пред екрана, за да се стартира 3-секундно броене до заснемането на снимката.
  • Смарт клавиатурата се учи, докато пишете и дава предложения, които ви позволяват да пишете по-бързо и с по-малко грешки. Тя намалява грешките при писане със 75%.
  • QuickMemo+ ви позволява да си драскате, рисувате и водите бележки. Използвайте вдъхновението и креативността си, колкото желаете.

LG G3 Beat прави своя дебют на пазара на 18-ти юли в Южна Корея, а в следващите седмици ще бъде обявен в Европа и ОНД заедно с LG G3 S. Цените и подробностите относно наличностите ще бъдат обявени от местните представители.

Ключови спецификации:

  • Чипсет: Qualcomm® Snapdragon™ 400 процесор 1.2 GHz Quad-Core
  • Дисплей: 5.0-инчов HD IPS (1280 x 720, 294ppi)
  • Памет: 8GB / 1GB RAM / слот за MicroSD
  • Камера: Задна 8MP с лазерен автофокус / Предна 1.3MP
  • Батерия: 2,540mAh (сменяема)
  • Операционна система: Android 4.4.2 KitKat
  • Размер: 137.7 x 69.6 x 10.3mm
  • Тегло: 134 g
  • Мрежа: 4G LTE / HSPA+ 21Mbps (3G)
  • Свързаност: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS/Glonass, NFC, USB 2.0
  • Цветове: Черен металик, Копринено бяло, Блестящо златно
  • Други: Touch & Shoot, смарт клавиатура, QuickMemo+, Gesture Shot

 

За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения — Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components — и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company

Компанията LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни комуникации. LG е двигател на мобилните технологии с висококонкурентните си продукти в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите, както и стратегическите си партньорства с водещи в индустрията организации. Продуктите на LG са изцяло насочени към нуждите на клиентите — започвайки от моделите на известната премиум серия G Series— и имат уникален ергономичен дизайн и интуитивни UX функции, които подобряват преживяването на потребителите. Компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети и широк спектър от домашни и преносими продукти. За повече информация посетете www.LG.com.

 реклама